HTC One M9 pentru toti doritorii de telefoane performante

By | July 3, 2017

HTC One M9 pentru toti doritorii de telefoane performantePersonal nu am reusit sa testez niciodata un HTC One, opiniile despre gama aceasta fiind formate de la distanta. Cum ar fi ca HTC sa aiba un design identic? Din punct de vedere al designului, HTC One M9 este un telefon care atrage atentia, dar care nu are performante foarte diferite fata de M8.

Ecranul este ceva mai mare, carcasa fiind realizata dintr-un aluminiu identic cu cel de la modelul mai vechi. Pe spate exista o camera dreptunghiulara, iar in partea frontala sunt plasate cele doua difuzoare. Trecerea intre partea din spate si ecranul telefonului este putin ciudata, pentru ca este ridicata.

E ca si cum cei de la HTC ar fi montat un bumper imprejurul telefonului. Liniile fluide ale acestuia nu mai sunt foarte naturale, dar nu deranjeaza extrem de mult la aspectul acestuia. Se poate spune cu foarte mare usurinta ca HTC One M9 este un telefon extrem de frumos. Practic nu s-a reusit inventarea unui sunet pentru performanta acestui telefon. Ii trebuie reparatii Htc? Depinde de anumite probleme, dar nu sunt des intalnite.

Un design diferit, extrem de elegant, maiestuos si performante foarte bune. M9 nu se diferentiaza ca nivel de de performanta de modelul M8. Procesorul de ultima generatie asigura rularea perfecta a tuturor aplicatiilor. Nu se intampina nicio problema pe Internet, jocuri sau cu numeroase aplicatii deschise. Pe langa procesor, compania taiwaneza a pus 3 GB de RAM si totodata 32 GB capacitate de stocare.

Bateria acestui model este de 2840 mAh, incadrandu-se putin sub media pietei. Aceasta trebuie incarcata aproape zi de zi, astfel fiind nevoie de apelare la modul Extreme Power Saving, care introduce telefonul intr-o interfata foarte simplificata. Aceasta interfata este una din cele mai reusite de pe software-ul Android. HTC One M9 are Android Lollipop 5.0, dar interfata se pastreaza la fel ca la modelul de dinainte.

Practic este o combinatie de HTC Sense si Android modificat, care are un meniu de aplicatii ce ruleaza vertical. HTC a reusit ce-i drept intr-un timp destul de indelungat sa faca unul din cele mai curate ecrane de Android de pe piata, fara prea multe modificari. Bara de notificari din partea de sus coboara prin doua atingeri, adica trebuie trasa dublu, ceea ce este destul de frustrant macar la inceput pana cand utilizatorul realizeaza asta.

In compensatie, meniul de multitasking se poate accesa extrem de simplu, printr-un buton existent in partea dreapta. Pe langa aplicatiile standard, HTC One M9 are si un mod de masina foarte reusit. Telefonul se simplifica pentru soferi printr-un click in aceasta aplicatie si astfel conducatorul auto nu mai are practic nicio problema care sa interfereze cu volanul.

O setare extrem de utila este Extreme Battery Saver, care reuseste sa va mentina telefonul in stare de functiune chiar si cateva ore pana reusiti sa incarcati acumulatorul. Fata de modelele mai vechi practic nu se observa nicio schimbare grafica, HTC One M9 fiind in aceeasi parametri. Achizitionati cu incredere acest smartphone, pentru ca nu veti regreta.

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.