Idei de cadouri pentru iubitorii de mașini

By | November 3, 2020

Sigur si tu ai cel putin un prieten in gasca ta pasionat de masini! Si…stii ca iubitorii de mașini pot fi destul de unici – au mărcile lor preferate, opiniile lor despre cei mai rapizi și buni șoferi sunt foarte variate și își doresc ca mașina lor să reprezinte cine sunt. Deși acest lucru poate face ca un cadou pentru iubitorii de mașini din viața ta să fie o provocare, stai liniștit, avem soluții!

Am adus împreună câteva dintre ideile noastre de cadouri perfecte pentru iubitorii de mașini și pasionații de curse auto, astfel încât să le puteți obține cadoul mult dorit. Există totul, de la produse de îngrijire și accesorii pentru mașini, reviste și chiar până la experiențe auto pe diferite drumuri sau chiar pe mașini de curse.

Produse de îngrijire auto

Deși este normal ca pasionații de mașini să poftească după automobilele de înaltă performanță, ei încă iubesc tot ce are un motor și patru roți – inclusiv propria mașină. Lăsați-i să aibă grijă de ea în mod corect, oferindu-le produse de îngrijire auto, cum ar fi săpunuri, ceară și produse de curățat roți. De asemenea, vor avea nevoie de instrumente adecvate, cum ar fi prosoape din microfibră și perii diferite, în funcție de ce zona a mașinii doresc să curețe – interiorul sau exteriorul. Nu uitați de un odorizant persistent și de calitate. Cine nu iubește mirosul unei mașini curate și plăcut parfumate?

Experiență de conducere  – Supercars

Pentru un cadou pe care îl vor iubi cu adevărat, acordați-le o experiență pe scaunul  din stânga al  celor mai rapide mașini din lume. Alege să oferi drept cadou această experiență și lasă-i să conducă pe traseele mult visate încă din copilărie.

Pe parcursul fiecărei experiențe, vor avea ocazia să conducă mașini de la Ferrari, Lamborghini, Porsche și alte mărci pe care și le doresc. A pune pedala la podea într-una dintre aceste mașini este o experiență rară și una care le va oferi amintiri pentru o viață întreagă.

Abonament la aplicația TV F1

Iubitorii de mașini se bucură să experimenteze puterea unor mașini super rapide, dar ceea ce îi încântă cu adevărat este să vadă monoposturile celor mai renumite branduri concurând pe circuite celebre. Nimic nu poate fi mai satisfăcător ca ocuparea primului loc pe podium a pilotului favorit și cum altfel l-ar putea urmări decât în fața micului ecran, așa că oferă-le un abonament la F1 TV .

Pentru prima dată, cursele de Formula 1 sunt disponibile online și ca parte a unui serviciu de abonament digital. Vor putea urmări cursele în direct, vor vizualiza camerele de bord și vor avea acces la o mulțime de conținut grozav pentru fiecare cursă programată.

4 Experiență cu mașina de curse

Vizionarea unei curse nu este suficientă pentru ei? Lăsați-i ia parte la o asemenea experiență și să piloteze o mașină de 600 de cai putere în jurul unei piste. Prin experiențele de conducere cu mașina de curse , le puteți oferi un cadou care le permite să meargă la o plimbare pe un circuit celebru, să primească  instrucțiuni de conducere de la șoferii profesioniști și chiar să încerce  sa piloteze pentru câteva ture pe cont propriu. O zi petrecută pe pistă este o experiență cu totul diferită decât urmărirea unei curse de la margine, iar experiențele de conducere NASCAR sunt ceva ce nu vor uita niciodată.

5 Abonament la o revistă de mașini

Oferiți-i ocazia să fie la curent cu cele mai noi tehnologii auto, știri și evenimente legate de curse, cu un abonament la revista lor preferată.

 

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.