Imbraca-te cu incredere

By | August 14, 2015

Imbraca-te-cu-incredereAtunci cand probeaza rochii femei, multe dintre doamne si domnisoare se gandesc daca intr-adevar ceea ce probeaza li se si potriveste. Acest lucru se intampla fie pentru ca sunt nehotarate, fie pentru ca le lipseste increderea in sine.

De aceea, http://www.coolcrok.ro/Rochii-femei/ va vine in ajutor cu cea mai mare gama de rochii femei.

A te imbraca cu incredere se refera la mai mult decat a purta ultimele articole vestimentare in materie de tendintele la moda, inseamna a te simti bine cu ceea ce te imbraci, a arata echilibrat si a te simti sigura pe tine in toate situatiile.
Ai crede ca ceva atat de simplu precum modul in care te imbraci ar putea sa-ti afecteze atitudinea si increderea de sine?

Adevarul este ca modul in care oamenii se imbraca este legat intr-un fel de modul in care se simt.
Oamenii intai simt si apoi se imbraca. Gandeste-te la un moment in care nu te-ai simtit bine; ai vrut sa treci peste toate oprelistile si sa te imbraci inteligent? Probabil ca nu. Probabil ai luat ce era cel mai aproape de tine si te-ai imbracat asa cum te-ai simtit, adica nu atat de bine.


Daca vom schimba modul in care ne imbracam, atunci si modul in care ne simtim se va schimba. Atunci cand suntem imbracate bine si aratam bine, automat ne simtim bine. Cand ne simtim bine, este mult mai probabil sa ne simtim bine si in interior, sa avem mai multa energie si sa-i tratam pe ceilalti mai bine.

Va puteti intari atitudinea, increderea in sine si va puteti simti bine cu ceea ce purtati daca cunoasteti foarte bine evenimentul la care mergeti, publicul, stilul personal si efectele culorilor.

Cunoasterea prilejului

Atunci cand sunteti in fata dulapului cu haine ganditi-va la evenimentul la care urmeaza sa participati. Ceea ce veti purta depinde foarte mult de eveniment. Fie ca mergeti la o intalnire de afaceri, cumparaturi, la biserica sau la un eveniment de gala, ceea ce veti purta trebuie sa fie adaptat ocaziei.

Un cadru de afaceri poate fi traditional (bancar, drept etc.) sau usor adaptat (publicitate, relatii publice etc.). Codul vestimentar pentru afacerile traditionale este legat de haine structurate, realizate la comanda cu linii drepte si tesaturi ferme (costume). Pentru un cadru de afaceri usor adaptat, este bine sa folositi linii moi, blazere structurate si jachete, pantaloni potriviti facuti la comanda.

Evenimentele sociale pot include orice, de la un pranz cu o prietena pana la un eveniment formal. Pentru a te simti confortabila la un eveniment social informal opteaza pentru costume de neegalat, fuste denim, pantaloni kaki.
Cravata neagra inseamna formal, iar cravata alba inseamna ultra formal. La un eveniment cu cravata neagra, barbatii poarta smoching, iar femeile poarta rochii lungi pentru ocazii festive.

Cunoasterea publicului

Publicul se refera la oamenii cu care intrati in contact la evenimentul la care participati. Acestia ar putea fi clientii dumneavoastra, sefii sau colegii. Incercati sa va imbracati astfel incat sa va potriviti cu imaginea unei persoane cu rolul dumneavoastra.
Nu ne asteptam sa vedem bancheri imbracati in blugi si tricou si fermieri imbracati in costume.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.