Imbunatatirea perfomantelor sexuale cu ajutorul produselor naturale

Imbunatatirea perfomantelor sexuale cu ajutorul produselor naturaleMajoritatea barbatilor aleg produsele naturale pentru imbunatatirea vietii sexuale,revitalizarea organismului si obtinerea unor performante sexuale deosebite.Indiferent ca aleg Tian Li ,Maraton Forte , Natural Potent sau alte produse naturale,efectele sunt benefice iar multe dintre ele au ca rezultat si sporirea fertilitatii.

Dar ce contin exact aceste produse naturale?

Binenteles toate sunt obtinute din plante ale caror efecte benefice sunt cunoscute de sute de ani.Inca din antichitate se foloseau amestecuri de plante si ceaiuri pentru sporirea performantelor masculine.

Tian Li ,unul dintre cele mai consumate produse are rolul de a indeparta disfunctiile erectile,de a revigora si intari vitalitatea corpului si a functiilor organismului.Contine plante precum: Epimedium rubrum,Lycium barbarum, Polygonum multiflorum, Hypoxis minor, Damnacanthus spp,Saline cistanche si Eleutherococcus senticosus.

Ce sunt de fapt aceste plante?Vom detalia putin astfel incat sa stim exact care este rolul fiecaruia.

Epimedium  cunoscuta si sub numele de iarba tapului este una dintre plantele folosite cu succes in medicina chinezeasca.Rolul sau este de a controla si mentine erectia fara a oferi efecte secundare.Substanta continuta de iarba tapului este icariina,un flavonoid recunoscut pentru imbunatatire performantelor sexuale dar care  actioneaza si ca un puternic afrodiziac prin cresterea libidoului atat la barbati cat si la femei.

Lycium barbarum mai este cunoscuta si sub de catina de garduri sau  goji tibetan.Folosita de peste 2000 ani in medicina chineza este un antioxidant puternic cu multiple beneficii iar pe langa stimularea vietii sexuale mai are rolul de a imbunatati cantitatea si calitatea spermei.

Polygonum multiflorum este de fapt troscotul chinezesc.Chinezii cred ca acesta planta are puterea de a reintineri corpul.Troscotul are reputatia de a fi un remediu natural impotriva impotentei si este cunoscut faptul ca ajuta la cresterea fertilitatii masculine.

Eleutherococcus senticosus-este gingsengul siberian cunoscut pentru proprietatile terapeutice remarcabile. Ginsengul siberian contine substante glicozide,acizi fenolici,vitamine B,c,D,E si zaharuri.Toate au rolul de a stimula imunitatea si de a revigora organismul.El este folosit si de sportivi pentru cresterea rezistentei la efort si marirea performantelor.

Saline cistanche-este o planta ce creste in regiunile desertice din Mongolia si nordul Chinei.Utilizata de mult timp in medicina tradionala chineza ea este recunoscuta ca tonic sexual,avand capacitatea de creste circulatia sangelui in regiunea pelvina dar si de a imbunatati functiile renale.

In ceea ce priveste celelalte plante continute intr-un procent mai mic in cunoscutul Tian Li ,toate au acelasi rol de revigorare sexuala,ele completandu-se reciproc in acest proces.Aceasta combinatie de plante  se regaseste  in majoritatea produselor pentru cresterea potentei,imbunatatirea vietii sexuale si sporirea fertilitatii.

Toate aceste produse naturale le puteti descoperi in farmacie online Diclofenac  www.webfarm.ro

Veti gasi  atat produse pentru revigorarea vietii sexuale dar si produse pentru cresterea imunitatii,ceaiuri ,medicamente,suplimente de vitamine si minerale.Farmacia are de asemenea pe stoc o gama larga de produse cosmetice de la renumiti producatori din domeniu.

Este simplu sa alegi o farmacie online ca Webfarm,toate produsele sunt doar la un click distanta,beneficiezi de timp pentru a citi in liniste prospectul produselor pe care le doresti,esti indrumat de un farmacist la plasarea comenzii si mai mult decat atat,produsele iti sunt livrate la domiciliu in cel mai scurt timp.

Alte stiri actuale :

1. Ce îşi doresc femeile? Pastila care reaprinde flacăra iubirii
2. De ce înşală femeile: Topul motivelor
3. Harta cuplului perfect, un instrument inedit!
4. Top 5 poziţii sexuale care le scot din minţi pe femei
5. Lista ALIMENTELOR care pot îmbunătăţi viaţa SEXUALĂ a bărbaţilor, pe grupe de VÂRSTĂ
6. Viaţa sexuală: Greşeli pe care trebuie să le eviţi în dormitor

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.