Importanta sistemelor de securitate

By | January 7, 2017

 

importanta-sistemelor-de-securitateTot timpul trebuie sa te gandesti la siguranta ta, a familiei tale si de ce nu a companiei pe care o intreprinzi.

Ca sa fie tot mai simplu in ziua de azi exista o varietate de produse si accesorii din categoria acesta, sisteme alarma wireless gsm Chuango, senzori de miscare, sirena de interior, buton de panica, buton de acces, detector de fum si multe alte accesorii care te ajuta sa fii si sa te simti in siguranta in casa ta.

Toate acestea te ajuta nu doar pentru a tine instrusii departe, dar si in caz de incendiu.

Multi nu se gandesc cat de important este un sistem de alarma si pentru o companie. Pentru siguranta angajatilor ar fi bine sa se achizitioneze si un buton de panica si de asemenea si un detector de miscare.

Desigur pe piata se gasesc tot felul de sisteme de securitate, dar pentru un sistem de securitate complet si accesorii poti vizita Ordis.ro si sa iti alegi in functie de nevoile tale diferite sisteme si accesorii pentru siguranta si linistea ta.

Senzorii de miscare pot fi folositi pentru a detecta intrusi, in interior si exterior. Ai posibilitatea sa conectezi senzorii la luminile de pe partea exterioara a cladirii sau la un sistem de alarma, astfel incat sa te avertizeze atunci cand cineva este ascuns in interiorul cladirii.

Tipuri speciale de detectoare de miscare sunt disponibile pentru instalatiile cu animale de companie. Cel mai bun dintre toate, cei mai multi dintre acesti senzori de miscare pot fi activati sau dezactivati la vointa fiecaruia – acest lucru inseamna ca poti sa-i dezactivezi in timpul zilei, si pe timp de noapte inainte de a merge acasa sa ii activezi.

Este foarte important sa ai acces de oriunde ai fi la casa ta si instalarea de panouri de control iti permite sa accesezi sistemul in mai multe zone.

 

S.C. ORDIS S.R.L

Firma paza si securitate.

str. Soseaua Alba Iulia nr. 100, 550052 Sibiu, RO

Phone: 0269 202 133

CUI: RO17279202

Nr.Reg. J32/294/2005

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.