In ce situatii Samsung Galaxy S8 isi nemultumeste utilizatorii?

By | August 23, 2019

In ce situatii Samsung Galaxy S8 isi nemultumeste utilizatorii?Atunci cand vine vorba despre alegerea unui smartphone, multe persoane isi indreapta atentia spre Samsung Galaxy S8. Unii sunt atrasi de detalii precum display samsung S8, altii sunt atrasi de celelalte specificatii tehnice, in timp ce exista utiizatori care isi doresc smartphone-uri din gama de varf a celor mai buni producatori, insa nu isi permit cele mai noi modele.

Tocmai de aceea, fanii Samsung care nu isi permit de exemplu ultimul model Galaxy Note, sau un model Galaxy S10, se multumesc si cu un model Galaxy S8, care arata impecabil si de regula ruleaza perfect. Exista insa si situatii in care utilizatorii sunt nemultumiti de dispozitivele lor, iar in continuare vom prezenta cateva exemple:

Notificarile push sunt intarziate

Unii utilizatori au descoperit ca notificarile nu ajung instantaneu asa cum era de asteptat. In unele cazuri, acestea ajung dupa o intarziere semnificativa.

Solutii potentiale:

Acest lucru are legatura cu caracteristicile agresive de economisire a bateriei Samsung, precum si cu ceea ce este incorporat in Android 7.0 Nougat. Accesati Setari – Aplicatii si selectati Acces special in meniul din dreapta sus si mergeti la Optimizarea utilizarii bateriei. In meniul derulant, accesati Change To si adaugati orice aplicatie pentru care doriti sa primiti notificarile fara intarziere.

Probleme cu Android Auto

Unii utilizatori au intampinat probleme legate de asocierea dispozitivului cu Android Auto. Chiar daca dispozitivul se imperecheaza cu masina, unele aplicatii precum Spotify nu functioneaza.

Solutii potentiale:

Pentru ca acest lucru sa functioneze, nu trebuie decat sa dezinstalati, sa reinstalati si sa parcurgeti inca o data procesul de configurare automata Android. Daca este o aplicatie care nu functioneaza, dezinstalati atat aplicatia, cat si Android Auto, configurati mai intai AA, apoi descarcati din nou aplicatia.

Probleme de conectivitate

Problemele Wi-Fi si Bluetooth apar de obicei atunci cand alegeti un smartphone nou, iar Galaxy S8 nu face exceptie. Atat problemele Wi-Fi, cat si cele Bluetooth par sa fie in special in acest dispozitiv. Retineti ca exista o problema specifica cu Wi-Fi care a afectat editiile coreene ale dispozitivului, pentru care Samsung realizeaza o actualizare.

Solutii potentiale:

Probleme Wi-Fi

 • Opriti dispozitivul si routerul timp de cel putin zece secunde, apoi porniti-le din nou si reincercati conexiunea.
 • Accesati Setari – Economisire de energie si asigurati-va ca aceasta optiune este dezactivata.
 • Utilizati Wi-Fi Analyzer pentru a verifica cat de aglomerat este canalul dvs. si a comuta la o optiune mai buna.
 • Uitati conexiunea Wi-Fi accesand Setari – Wi-Fi si atingand indelung conexiunea dorita, apoi selectati „Uita.” Reintroduceti detaliile si incercati din nou.
 • Asigurati-va ca firmware-ul routerului este actualizat.
 • Asigurati-va ca aplicatiile si software-ul de pe dispozitiv sunt actualizate.
 • Accesati Wi-Fi – Setari – Avansat si notati adresa MAC a dispozitivului dvs., apoi asigurati-va ca este permis accesul in filtrul MAC al routerului.
 • Unii utilizatori au descoperit ca dezactivarea functiei Hotspot 2.0 pare sa rezolve o multime de probleme cu Wi-Fi.

Probleme Bluetooth

 • Verificati manualul producatorului pentru dispozitiv si masina si resetati-va conexiunile.
 • Asigurati-va ca nu va lipseste o parte vitala a procesului de conectare.
 • Accesati Setari – Bluetooth si asigurati-va ca nimic nu trebuie schimbat
 • Accesati Setari – Bluetooth sterge toate perechile anterioare si incercati sa le setati din nou de la zero.
Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.