Intrebari pentru alegerea agentiei SEO

By | April 10, 2019

Alegerea agentiei SEO care sa va optimizeze site-ul reprezinta un pas foarte important pentru viitorul afacerii dumneavoastra, mai ales daca aceasta urmeaza sa se desfasoare exclusiv online.

De aceea, inainte de a lua decizia potrivita, specialistii in optimizare SEO din Timisoara mentioneaza faptul ca este foarte important sa adresati anumite intrebari firmei sau agentiei care urmeaza sa se ocupe de site. Iar pentru a va usura munca, am pregatit câteva intrebari sau categorii pe care ar trebui sa le aduceti in discutie, inainte de a incepe colaborarea. 

Agentie si experienta

Incercati sa aflati cât mai multe informatii cu privire la agentia SEO, dar mai ales in ceea ce priveste echipa de proiect. Aflati mai multe detalii legate de anii de experienta, eventual vedeti si câteva site-uri (mostre) din fostele proiecte, astfel incât sa va dati seama cam cum ar arata la final site-ul dumneavoastra.

De asemenea, daca aveti un anumit termen-limita, va sugeram sa comunicati data respectiva echipei, astfel incât agentia sa va confirme daca poate termina proiectul in timp util.

Un alt sfat foarte important este sa luati legatura cu alti clienti care au colaborat cu firma respectiva, astfel incât acestia sa va povesteasca putin despre experienta pe care au avut-o pe parcursul colaborarii.

Strategia SEO 

Un alt detaliu pe care trebuie sa il discutati cu echipa de proiect este legat de strategia SEO care urmeaza a fi aplicata in cazul site-ului dumneavoastra. Incercati sa aflati mai multe informatii cu privire la transformarile pe care le va suferi acesta, dar si de actualizarile care vor trebui a fi facute la un intervat de timp.

De asemenea, discutati mai multe detalii cu privire la actualizarile Google si impactul pe care il poate avea asupra paginii web. Mai mult, puteti cere informatii si cu privire la persoana care se va ocupa de indeplinirea si punerea in practica a strategiei, astfel incât sa vedeti daca sunteti pe mâini sigure.

Continutul

In cazul in care sunteti la inceput in ceea ce priveste detinerea unui site, cu siguranta aveti nevoie de un continut de calitate. In acest caz, va recomandam sa discutati cu agentia SEO aleasa si despre modalitatea de optimizare al site-ului din punct de vedere al continutului.

De asemenea, inainte de a stabili un numar de articole, vedeti mostre ale fostelor clienti, astfel incât sa vedeti daca stilul prezentat se potriveste cu standardele dumneavoastra si cu ceea ce va doriti sa se regaseasca in site.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.