iPhone 6 cu 128 GB spatiu de stocare ?

By | September 3, 2014

iPhone 6 cu 128 GB spatiu de stocare ?Asa se pare , exista zvonuri insa reprezentantii Apple nu au confirmat inca aceste informatii . Inainte sa iti ofer mai multe detalii despre acest subiect vreau sa iti prezint www.servicegsm.ro , un magazin online specializat in servicii de reparatii pentru telefoane mobile , inlocuire acumulator iPhone si multe alte servicii specializate pentru iPhone , iPad , HTC ,Nokia , Samsung etc .

Daca ai probleme cu telefonul tau, indiferent de marca acestuia sau de modelul acestuia , acceseaza chiar acum www.servicegsm.ro . Reparam telefoane de la cele mai rudimentare la cele mai actuale .

Evenimentul de lansare al celui mai asteptat smartphone al anului 2014 v-a avea loc pe data de 9 septembrie in Statele Unite ale Americii sub sloganul ‘’Whis we could say more’’ . Prin faptul ca noul iPhone va fii disponibil in doua dimensiuni diferite , de 4,7 si 5,5 inchi , compania americana vrea sa transmita publicului nu doar faptul ca au la dispozitie un smartphone mai mare ci si unul mult mai inteligent .

Bineinteles , ambele versiuni vor beneficia de Retina Display . Se crede ca ecranul noului iPhone 6 va avea o rezolutie de 1740*960 pixeli cu o densitate de 468 pixeli/inch .Versiunea de 4,7 inchi v-a fii lansata pe data de 9 septembrie , in timp ce  pentru varianta de 5,5 inchi fanii vor trebui sa mai astepte putin.

De cand a fost lansat iPhone 4 , cei de la Apple par sa aiba aceeasi oferta in ceea ce priveste optiunile de stocare . Toate modelele de iPhone lansate pana in prezent au avut trei variante de stocare , si anume 16 , 32 si 64 de GB . Potrivit celor mai noi zvonuri despre mult asteptatul iPhone 6 sustin ca acest model va avea si o versiune de 128 GB .

Pe un tabel publicat recent pe reteaua de socializare Weibo ( China ) apar trei versiuni de memorie de stocare, si anume 16 , 64 si 128 GB.  Pe acest tabel   sunt prezentate toate comenzile de cipuri NAND pe care compania americana le-a facut . Se pare ca versiunea de 32 GB a fost scoasa din schema .

Compania americana incearca astfel sa impinga consumatorii catre achizitionarea modelului de 64 de GB , in conditiile in care potrivit reprezentantilor Apple diferenta de 100 de euro dintre varianta de 32 GB si cea de 64 GB chiar merita platita .

Cipurile NAND de 64 de GB vor fii oferite de nici mai mult nici mai putin de trei producatori de renume , si ma refer aici la Toshiba , SanDisk si Hynix . Asta arata ca Apple se asteapta sa vanda un numar impresionant de iPhone 6 in aceasta varianta .

Zvonurile despre asteptarile companiei sunt intarite si de faptul ca americanii au comandat cipuri de 16 GB de la doar doi producatori ( Hynix si Toshiba ) si cipuri de 128 GB de la un singur producator  , si ma refer aici la Toshiba . Astfel doar cipurile de 64 GB sunt achizitionate de la 3 producatori .

Lumea IT declara clar si raspicat ca iPhone 6 va fii cel mai speculos telefon al anului si cu siguranta se va bucura de titulatura ‘’smartphone-ul anului 2014’’.

Se estimeaza ca pretul unui iPhone 6 , fara abonament , o sa porneasca de la 800 de dolari si poate sa ajunga pana la 1.100 de dolari pentru cea mai performanta varianta .

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.