Laptopul se misca greu? Ce poti face sa il readuci la starea initiala

By | November 14, 2022

Laptopurile sunt unele dintre cele mai utilizate device-uri, iar in ultimii ani producatorii au realizat aparate cu adevarat perfomante, dar si cu cateva imbunatatiri ce va pot ajuta in viata de zi cu zi. Display-ul touch este una dintre cele mai inovatoare tehnologii care a aparut in urma cu cativa ani si se bucura de o atentie sporita.

Era calculatoarelor a inceput sa apuna incet datorita faptului ca un laptop va poate reda aceleasi performante, dar si posibilitatea de a fi mobil. Lucrul in sistem remote a devenit o normalitate, mai ales in ultimii ani datorita pandemiei, in acest fel putandu-va completa task-urile de oriunde si oricand.

Intretinerea laptopului – cum procedezi

Ca orice aparat electronic si laptopurile au nevoie de o atentie speciala pentru a functiona in parametrii normali. Elementele exterioare pot dauna grav sistemului, de aceea trebuie periodic sa urmati anumite proceduri pentru a va asigura ca acesta nu se va defecta complet:

·  Curatarea periodica de praf

Praful este una dintre principalele cauze care pot influenta starea laptopului dumneavoastra. Specialistii OnLaptop recomanda utilizatorilor de astfel de device-uri si nu numai, ca de cel putin 2 ori pe an sa il curete.

Un PC este mai usor de accesat datorita marimii lui, dar si posibilitatii de a indeparta carcasa pentru a interveni spre indepartarea prafului. Insa laptopurile sunt contruite intr-un mediu etans, mic, ce necesita o anumita experienta pentru a nu afecta alte piese.

·  Schimbarea pastei termoconductoare

Cu ocazia curatarii laptopului de praf puteti opta si pentru inlocuirea pastei termoconductoare. Aceasta ajuta la o racire mai buna a componentelor, fiind de mare ajutor mai ales vara cand temperaturile sunt inalte sau in timp ce rulati soft-uri intensive.

·  Verificare preventiva

Daca laptopul a inceput sa se miste din ce in ce mai greu, nu ezitati sa apelati la serviciile OnLaptop pentru o diagnosticare gratuita pentru a va reda din nou performantele device-ului detinut.

·  Reinstalarea sistemului de operare

Dupa o anumita perioada, multe date se pot acumula in sistem, ducand la utilizarea ingreunata a acestuia. O curatare temeinica sau reinstalarea sistemului poate fi o solutie foarte buna pentru a va bucura din nou de el.

·  Antivirus

In ziua de astazi virusii digitali sunt peste tot. Indiferent cat de sigur vi s-ar parea un site, fara un program licentiat si de calitate pentru a va proteja datele, riscul de a va ingreuna buna functionare a laptopului este garantat. OnLaptop va poate ajuta si in aceasta privinta pentru o dezinfectare si o instalare corecta a noului program.

Exista multe probleme care pot influenta perfomanta device-ului dumnavoastra. OnLaptop este cea mai buna varianta pentru a va diagnostica complet si exact problema avuta, iar mai ales prin noul  serviciu Premium Service aveti nenumarate avantaje de care sa profitati pentru a va remedia si a va repune in functiune laptopul.

La OnLaptop puteti gasi diverse componente si servicii pentru a prelungi viata device-ului dumnavoastra. Pe site aveti preturi pentru display laptop Lenovo si alte branduri cunoscute, fiind mereu pregatiti pentru orice provocare.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.