Lengendele pietrelor semipretioase

By | January 6, 2017

lengendele-pietrelor-semipretioaseEste imposibil sa nu aveti acasa macar un sirag de margele din pietre semipretioase si este imposibil sa intrati in magazinele de cristale fara sa stiti care sunt cele mai cunoscute legende ale pietrelor semipretioase.

Persoanele care nu sunt initiate in ocult sau in ezotersim considera ca aceste pietre sunt numai frumoase. Sunt mai multe lucruri foarte importante despre pietrele semipretioase si cei care considera ca fiecare fragment de piatra are si un simbol sau o energie aparte cu ajutorul careia isi va inmagazina energia si sunt in mod sigur interesati si de legendele pe care pietrele pretioase le au.

Orice piatra are propriile zodii si prrpia sa putere si un context in care energia emisa este la cele mai inalte cote.

Tocmai de aceea a fost inventata cristaloterapia si tot de aia au fost scrise mai multe volume cu privire la puterile detinute de fiecare piatra in parte.

Aventurinul de exemplu este o piatra foarte importanta pentru calatori. Numele ei sugereaza faptul ca cei care calatoresc spre regiuni indepartate ar trebui sa o aiba mereu la ei. Aceasta piatra are darul de a aduce toate situatiile favorabile. Aceasta piatra e si una a viziuii sau a vizionarilor la fel cum indica si nuanta de verde pal.

Verdele se asociaa de fiecare data si cu energia de nestavilit si indiferent ca e vorba de valurile oceanului si de forta naturii. Se spune de asemnea si ca aventurinul este un talisman foarte bun pentru cei care joaca pentru ca le aduce acestora un mare succes material si in acelasi timp, intuitie si noroc.

Jaspul rosu este considerat piatra echilibru. E rosu la fel ca si sangele celor indragostiti, iar legenda ei ne spune ca are potentialul de a linisti chiar si cele mai puternice valuri de energie. Atunci cand purtati jasp rosu nicio situatie oricat ar fi de tensionata nu are cum sa isi manifeste toata intensitatea asupra persoanei care poarta piatra.

Va puteti gasi linistea si echilibrul in momente extrem de dificile si se spune despre aceasta piatra ca ese buna pentru cei care vor sa isi gaseasca propriul drum sau independenta.

Agatul negru reprezinta piatra protectiei. In perioada antica in momentul in care calatoriile erau periculoase si riscante si metodele de transport extrem de nesigure fata de cele din prezet, faceau ca aceia care se aventurau in calatorii sa aiba tot timpul cu ei agat negru despre care se mai spune si ca asigura confort celui care il poarta.

Se spunea totusi si ca energia pietrei acesteia va genera si o mare siguranta si un mare confort fizic, psihic si mental, chiar din primul moment in care piatra ia contact cu persoana la gatul careia se afla.

Cornalina reprezinta piatra pasiunii. Atunci cand simtiti ca nu aveti energie sau chef de viata cu ajutorul acestei pietre va veti recupera energia si veti gasi solutii pentru situatiile din care simtiti ca nu mai aveti iesire. Aceasta piatra are si puterea de a reda energia si va ajuta sa va redescoperiti determinarea si de asemenea, sa invingeti in orice lupta.

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.