Locuiesti provizoriu in Bucuresti? Poti inchiria o masina!

By | October 2, 2015

Locuiesti provizoriu in Bucuresti? Poti inchiria o masina!De multe ori viata ne duce in locuri straine in care trebuie sa ne descurcam. De cele mai multe ori asta se datoreaza profesiei sau unor probleme care trebuie rezolvate.

Fiind cel mai mare oras din tara, capitala acestuia dar si cel mai mare centru economic, Bucurestiul este cu siguranta gazda celor mai multi locuitori provizorii din tara. Cum spuneam, cei mai multi din acestia vin aici in interes de serviciu, sau pentru a rezolva anumite  probleme, dar nu numai, ci intalnim si  destui turisti.

Deci agenda este destul de incarcata si este nevoie de mobilitate. Pentru a satisface aceasta nevoie, exista firme speciale pentru inchirieri de masini in Bucuresti, dar nu numai, desigur.

Pentru ca am amintit de agenda, sa precizam ca aceasta este acum de fapt o aplicatie pe smartphone, nemaifiind vorba despre agenda clasica, dar a ramas expresia, si o folosim de fiecare data cu totii pentru a exprima abundenta evenimentelor, iar in cazul nostru, unul din motivele inchirierii unei masini.

Cum in Bucuresti sosesc toate categoriile sociale de oameni, si ofertele de inchirieri de masini in Bucuresti sunt foarte variate. Astfel, poti opta pentru o masina ieftin de inchiriat si economica cu ar fi Dacia Logan, poti opta pentru una mai confortabila si mai performanta, cum ar fi un Ford Focus, poti alege chiar mai mult confort si performanta printr-un BMW X5 si, cireasa de pe tort, poti opta chiar si pentru un sofer personal.

Preturile pot porni de la 15 euro pe zi si pot ajunge pana la peste 100 de euro, in functie si de perioada de inchiriere; cu cat perioada este mai lunga, pretul scade. Masinile pot fi inchiriate pentru minim o zi si se poate ajunge pana la 20 de zile si  poate mai mult.

In ciuda faptului ca in Bucuresti unele artere sunt foarte aglomerate, iar locurile de parcare sunt uneori foarte greu de gasit, fiind nevoit sa dai multe ture de parcare si uneori sa parchezi masina la o distanta nu foarte confortabila fata de locul de interes, totusi foarte multi prefera transportul intr-un mijloc de deplasare propriu.

Sunt mai putine familiile care nu au un autoturism proprietate personala, iar aceia, cu siguranta apeleaza la mijloace de transpot in comun sau la taxiuri pentru a se deplasa.

Deci putem spune ca masina a devenit un element vital in viata cotidiana, iar multi din cei care vin din afara, se incadreaza in acest mediu foarte aglomerat prin apelarea la un serviciu de inchirieri de masini din Bucuresti.

Cand dorim sa apelam la serviciile unei astfel de fime, trebuie analizate ofertele foarte bine. Acest lucru se poate face cel mai bine online prin compararea mai multor site-uri de profil dar si prin consultarea opiniilor celor care au apelat la astfel de servicii.

De asemenea, trebuie sa tineti cont si de experienta personala in ceea ce priveste masinile. Nu trebuie sa mergem la prima companie de profil si sa ne alegem de acolo o masina, ci trebuie sa consultam cel putin doua companii. In acest fel vom compara calitatea si preturile si vom face cea mai buna alegere.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.