Locuri in care poti monta telefonul in masina

By | December 18, 2018

Poti pune telefonul in slotul pentru CD. Cu toate acestea, in functie de locatia playerului CD, aceasta nu ar putea fi o solutie buna.

Daca este foarte jos, de exemplu, telefonul dvs. nu va fi montat suficient de bine pentru utilizare practica. In plus, exista o sansa buna ca telefonul dvs. sa blocheze accesul la comenzile radioului dvs. sau, eventual, la alte chestii importante din tabloul de bord.

Daca este dispus in partea de sus inseamna ca nu se va incalzi cand aerul conditionat merge pe rece, insa cand il dai pe cald trebuie sa verifici exact pentru ca aerul sa ramana functional.

Daca credeti ca solutia de montare pe CD este calea de urmat, aveti doua optiuni: leaganul si magnetul. Aceasta montare Ipow, de exemplu, se bazeaza pe un suport cu arc care se poate pivota pe o articulatie cu bile la aproape orice unghi de vizionare.

Interesant este faptul ca promite ca CD-urile vor rula chiar si atunci cand suportul este instalat – desi evident ca nu ati putea sa inserati sau sa eliminati discuri fara a elimina suportul.

TechMatte face o montare similara cu slotul pentru CD-uri, care utilizeaza un magnet in locul unui suport si costa mult mai putin.

Daca telefonul dvs. are o carcasa sau o husa, luati in considerare lipirea unei placi subtiri in interior sau chiar lipirea acestuia in spate. Acest lucru i-ar permite sa adere magnetic la orice numar de suporturi – fara indoiala ca este cel mai rapid si mai usor mod de a va aseza si deconecta telefonul de fiecare data cand intrati si iesiti din masina.

De exemplu, WizGear face o varietate de suporturi magnetice, cum ar fi si unul care se conecteaza perfect la gurile de aerisire. Cand alegi un suport telefon auto iti recomandam sa fii foarte atent pentru ca suportul sa fie bine fixat.

Exista mai multe informatii cu privire la utilizarea telefonului ca GPS pentru masina ta: ar putea sa te omoare. Imi pare rau ca suntem realisti, dar, de fapt, daca trebuie sa va luati ochii de pe drum pentru a privi in jos la telefon, va puneti viata si viata pasagerilor in pericol.

Solutia cea mai simpla (partiala) este sa cumparati un suport pentru telefonul dvs., care sa il pastreze la nivelul ochilor pe toata durata calatoriei. Dar, cu atat de multe optiuni, poate fi greu sa separam graul de pleava. Nu va temeti, razboinici de drum; aceasta lista va va arata patru motive pentru care ar trebui sa aveti un suport.

Dispozitivul Just Mobile Xtand Vent Mount pentru buzunar va permite sa pastrati telefonul in vizor, mentinand, de asemenea, un profil redus. Constructia sa subtire ii permite sa se potriveasca perfect in aproape orice aerisire. Cand dispozitivul este montat, il puteti roti lateral si il puteti roti 360 de grade.

Cu un design elegant si un maner Kung fu, echipamentul de montare a aerului cu arzator ARMOR-X One-Lock va face un plus atractiv pentru decorarea in masina. Se conecteaza la aerisirea cu un mecanism de blocare si decuplare si clemele de cauciuc impiedica zgarierea sau spargarea lamelei de aer.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.