Marimea conteaza? Noul Samsung de 110 inch ne arata ca da!

By | July 20, 2014

Marimea conteaza? Noul Samsung de 110 inch ne arata ca da!Din ce in ce mai mult, daca pana acum faceam glume usor misogine la adresa femeilor care alegeau instinctual (poate!) obiecte cu dimensiuni cat mai mari, iata ca putem afirma faptul ca in mod unilateral cu totii avem o pornire launtrica ce ne impinge catre a cauta obiectele masive, opulente, care au efectul de a lasa pe oricine cu…gura cascata.

Acest lucru a fost usor de vazut de curand in cadrul expozitiei CES din Las Vegas, unde modelele de televizoare Samsung de ultima generatie au starnit valuri de neliniste atat in randul femeilor, cat si al  barbatilor deopotriva.

Prezentarile celor de la Samsung, cele care au reusit sa ne uimeasca intrutotul, au lasat un puternic ecou pe “retina” fiecaruia dintre noi. Dupa nenumarate modele de televizoare lansate de-a lungul anilor, in 2013 am avut cu totii ocazia de a vedea care este cu adevarat potentialul celor de la Samsung Electronics.

Fara doar si poate, sud-coreenii s-au intrecut pe sine. Nu doar prin prisma calitatii ci si prin cea a inovatiei. Asa se face ca incepand de anul acesta beneficiem de primul si cel mai mare televizor curbat din lume si anume varianta de 110 inci. Raza de curbura a acestor televizoare este adaptata astfel incat sa nu creeze prejudicii de vizionare niciunuia dintre utilizatori, iar imaginile reflectate sa fie unele dintre cele mai clare si calitative.

Modelul de 110 inch face parte din gama lansata de catre Samsung la CES, mai precis din seria S9. Aceeasi varianta, insa la o scara mult mai mica (85 inch) a fost prezentata inca de la finalul anului trecut, si existau promisiuni clare venite din partea sud-coreenilor ca aceasta gama se va extinde cu un model mai bun si mai de calitate, mai mare, in varianta celui ce are aproximativ 2,6 m lungime.

In acest caz, mai mult decat oricand putem spune faptul ca da, marimea conteaza intradevar, mai ales atunci cand obiectul achizitionat este unul de care ne putem folosi in fiecare zi si ne mai si putem mandri cu el pe deasupra. Televizorul gigant este deja disponibil in Coreea, iar pretul vehiculat este de 150.000 de dolari, un pret mic poate pentru cei dispusi sa arunce orice suma in joc pentru aceste minuni ale tehnologiei. Modelul va fi cat de curand disponibil in magazinele de profil din China, dar si in cele din Europa, speram insa, la preturi mai accesibile decat ceea ce se zvoneste.

Televizorul de 110 inch face parte din gama televizoarelor de tip Ultra HD, cu o rezolutie mult mai buna si un afisaj al culorilor adus aproape de perfectiune. Fara doar si poate, exista oricand posibilitatea conectarii acestuia la reteaua de internet, pentru a oferi in parametri cat mai largi nivelul de calitate pentru care a fost destinat.

Intre noi fie vorba, nu oricine isi poate achizitiona un astfel de televizor. Unul dintre modelele Samsung achizitionate in tara noastra in cursul anului trecut, mult mai mici din punct de vedere al dimensiunilor, a fost asistat inca de la achizitie si pana la montaj de catre o echipa specializata. Nu ne mai intrebam asadar care ar fi serviciile de care ar beneficia un eventual posesor de model de 110 inch.

Vor fi efectuate in mod clar masuratori ale camerei, ale peretilor, dar vor fi efectuate si teste arhitecturale, astfel incat televizorul sa se poata incadra cat mai bine in arealul destinat. Exista mai nou si posibilitatea de a efectua simulari in acest sens astfel incat clientul sa poata sti inca dinainte cum va arata livingul lui in urma transformarii substantiale.

Ca avem sau nu banii necesari pentru achizitionarea a ceea ce astazi definim ca fiind cel mai mare televizor din lume, asta nu o putem sti. Un lucru ramane sigur insa. Vom cauta sa ne informam cu privire la aparitia unui astfel de produs pe site-uri de profil precum www.dwyn.ro, astfel incat in momentul lansarii si pe piata din Romania, sa putem cu totii sa vedem acest gigant al tehnologiei cum transforma vizionarea unui film obisnuit, intr-o experienta cinematografica de neuitat.

Alte stiri actuale :

1. Samsung Galaxy S5 a fost lansat oficial si in Romania!
2. Samsung brevetează camera foto cu ecran transparent
3. Samsung pregăteşte un ceas cu slot pentru cartela SIM
4. Samsung NX Mini: Samsung lansează o cameră foto dedicată fenomenului selfie
5. Casa Albă ar putea înlocui BlackBerry cu smartphone-uri Samsung sau LG

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.