Marturii pentru nunta – practice sau comestibile?

By | December 25, 2019

Nunta este un eveniment care necesita atentie pana la cel mai mic detaliu. Din categoria detaliilor minutioase fac parte marturiile de nunta. Ce marturii pentru nunta alegem – practice sau comestibile?

Aceste mici cadouri simbolizeaza multumirea mirelui si a miresei adresata invitatilor care au participat la cel mai important eveniment din viata lor.

Marturiile pentru nunta sunt suveniriuri care sa le aduca invitatilor aminte de evenimentul respectiv, asadar acestea trebuie sa fie simbolice. In Romania, aceasta traditie este adoptata de ceva vreme, iar mirii se intrec in marturii care mai de care, menite sa impresioneze invitatii si sa-i multumeasca.

Inainte de marele eveniment, toate detaliile trebuie organizate si analizate. Marturiile de nunta si alegerea lor este o activitate de cuplu, totul depinzand de preferintele ambilor parteneri. Este o activitate de cuplu din doua motive: fiecare marturie va ajunge atat la invitatii din partea miresei, cat si din partea mirelui si trebuie sa fie un cadou care sa-i reprezinte pe cei doi.

Marturiile pentru nunta trebuie sa imbine utilul cu placutul, astfel incat fiecare dintre invitati sa isi aduca aminte de nunta voastra. Pentru un rezultat pozitiv in fata invitatilor, micile daruri din partea mirilor ar trebui sa fie simbolice, dar si utile.

Spre exemplu: daca doriti ca marturiile sa aiba si alte intrebuintari dupa incheierea evenimentului, puteti opta pentru dopurile de sticle cu mesaje sau gravate cu data nuntii. Pe de alta parte, tot utile mai sunt si cosuletele din sarma care contin bomboane. Dupa consumarea bomboanelor, cosuletele pot fi puse ca si ornament.

Variantele dintre care poti alege marturiile pentru nunta sunt foarte multe, iar acest lucru iti poate ingreuna putin situatia. Tot ce trebuie sa faci insa, este sa studiezi cateva oferte, sa compari preturile si sa faci un calcul simplu in ceea ce priveste bugetul alocat pentru aceste daruri.

Cum sa fie marturiile pentru nunta – practice sau comestibile?

Ambele variante sunt la moda, mai ales in Romania. Atat ornamentele de tip biciclete din sarma, solnite, dopuri de sticla sau cutiute metalice, cat si bomboanele, tartele, mini prajiturelele sau mini sticlutele de bautura. Diferenta dintre cele doua este evidenta: cele practice rezista mai mult, in timp ce darurile comestibile se mananca in caz contrar se deterioreaza.

Cand vorbim de marturii pentru nunta practice, ne gandim la ce am avea nevoie in casa noastra. Acest lucru reprezinta punerea in pielea invitatilor. Daca va ganditi putin din perspectiva participantilor, nu veti da gres cu marturiile. Din punct de vedere al marturiilor comestibile, acestea trebuie sa faca parte din bufetul existent la eveniment.

Marturiile pentru nunta se ofera dupa caz si preferinte. Acestea se pun pe mese, in dreptul fiecarui invitat sau se ofera la plecarea fiecaruia. Daca veti oferi marturiile la finalul evenimentului sau la plecarea fiecarui invitat, acest lucru trebuie sa se faca personal.

Bugetul pentru marturii se stabileste inainte de comandarea acestora si neaparat cu mult timp inainte de eveniment, asta daca nu doriti sa cumparati la preturi foarte mari. Inainte de a cumpara marturiile, este necesara o mostra, valabil atat pentru cele comestibile, cat si pentru cele practice.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.