Metode de a proteja telefonul

By | January 27, 2017

Metode de a proteja telefonul
In momentul in care iti cumperi un telefon mobil inteligent, cu siguranta esti foarte fericit, mai ales in cazul in care ti-ai ales un model foarte performant de la un producator de top de pe piata.

Ei bine, este ceva normal sa te bucuri foarte mult de faptul ca ai reusit sa iti cumperi telefonul la care ai visat de ceva timp, insa daca nu vrei ca aceasta bucurie sa se transforme in tristete pentru ca ti s-a spart display-ul sau ca ai scapat telefonul pe jos iar acesta a suferit unele zgarieturi, atunci ar fi bine sa iti cumperi acele accesorii de protectie pentru telefon.

Daca nu stii care sunt acele accesorii de protectie, ei bine, ti le voi spune eu. In primul rand trebuie sa alegi un geam protector al ecranului, compatibil modelului de telefon pe care tocmai l-ai ales. Acest accesoriu este ideal pentru ca iti va proteja display-ul si touchscreen-ul in cazul in care telefonul tau va suferi un impact cu solul.

Nu trebuie deasemenea sa uiti sa cumperi pentru dispozitivul tau si o carcasa telefon, care spre deosebire de geamul de protectie al ecranului, iti va proteja in schimb in totalitate telefonul mobil.

O multime de utilizatori fac greseala de a nu cumpara aceste doua accesorii, pentru ca ei considera ca nu sunt importante, insa doar in momentul in care isi scapa telefonul pe jos, iar acesta se alege cu display-ul sau touchscreen-ul spart isi dau seama cat de importante sunt aceste doua accesorii.

Daca nu vei gasi la magazinul operatorului de telefonie mobila de la care ti-ai cumparat telefonul aceste doua accesorii, poti sa cauti la ceilalti operatori de telefonie mobila de la tine din oras, sau daca nu poti opta pentru a cauta un service gsm unde se gasesc accesorii gsm, sau le poti comanda de pe internet, insa nu trebuie sa uiti sa le cumperi.

Un alt detaliu important de care trebuie sa tii cont este locul in care iti vei tine telefonul cand vei ajunge acasa. Va trebui pe timpul noptii, sau in momentul in care nu il vei tine in mana sau in buzunar, sa il tii intr-o zona in care nu este foarte mult praf.

Trebuie sa stii faptul ca praful este extrem de daunator pentru un telefon mobil, pentru ca se depune foarte usor, si va afecta in primul rand microfonul si difuzorul dispozitivului, dar poate sa afecteze si alte componente.

Daca despre praf am spus ca este extrem de daunator, trebuie mentionat faptul ca apa sau restul lichidelor sunt cu mult mai daunatoare decat praful.

Va trebui sa ai foarte mare grija de dispozitiv ca acesta sa nu intre in contact cu apa sau cu alte lichide pentru ca acestea vor afecta circuitele interne ale dispozitivului.

In cazul nefericit in care ti-ai scapat dispozitivul in apa, va trebui sa ii scoti de urgenta bateria si cartela si sa il tii la uscat minim 24 de ore. In nici un caz nu trebuie sa fortezi uscarea acestuia, pentru ca risti sa il defectezi si mai tare.

Daca dupa aceste 24 de ore telefonul nu va functiona, va trebui sa il duci de urgenta la un service gsm pentru a fi reparat. Mai trebuie retinut faptul ca nu trebuie sa incerci sa il pui la incarcat daca acesta a intrat in contact cu apa sau alte lichide.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.