Microsoft prezinta noul Lumia 540 Dual SIM

By | July 31, 2015

Microsoft Lumia 540 Dual SIMNu apeleaza la un service care se ocupa de reparatii telefoane Bucuresti o persoana care vrea sa-si repare masina, ci o persoana care vrea bineinteles sa-si repare telefonul.

Este drept, acum intalnim telefoane ieftine si bune la tot pasul, insa, cand ai date importante intr-un anumit telefon, sau cand telefonul este foarte valoros, varianta unui service care se ocupa de reparatii telefoane Bucuresti este cea mai buna. Un astfel de service gasesti cu usurinta si online. Intra pe Servicegsm.ro pentru a afla toate detaliile care te intereseaza.

Pana nu de mult, toate telefoanele care aveau in componenta lor denumirea de „Lumia” erau telefoane fabricate de Nokia impreuna cu cei de la Microsoft. Acum insa, dupa ce Nokia a fost cumparata de cei de la Microsoft, telefoanele poarta denumirea de „Microsoft”.

In cele ce urmeaza vom vorbi despre un telefon lansat recent de cei de la Microsoft si anume Lumia 540 Dual SIM. Telefonul a aparut pe piata in luna mai a anului curent si este asa cum se poate observa si din titlu un telefon Dual SIM.

Lumia 540 are dimensiuni de 144 x 73.7 x 8.6 mm si o greutate de 152 g. Modelul de la Microsoft are un display de tip IPS LCD capacitiv de 16 M de culori, cu o rezolutie de 720 x 1280 pixeli si cu o diagonala de 5 inch. Putem spune ca la acest capitol lucrurile stau destul de bine.

Mergem mai departe si vorbim despre detaliile ce tin de platforma smartphone-ului. Sistemul de operare folosit de aceasta data de cei de la Microsoft este Microsoft Windows Phone 8.1 cu Lumia Denim. Telefonul se misca destul de bine, avand: chipset Qualcomm Snapdragon 200, procesor Quad-core la 1.2 GHz Cortex-A7 si GPU Adreno 302. Caracteristici destul de bune pentru pretul acestui telefon.

Ca si utilizator de smartphone te intereseaza partea legata de memorie. Ce avem aici? O memorie RAM de 1 GB si o memorie interna de 8 GB. De asemenea, telefonul are slot pentru microSD si suporta microSD de pana la 128 GB.

Si cum pe majoritatea posesorilor de smartphone ii intereseaza camera foto, credem ca e important sa amintim si caracteristicile legate de aceasta. Camera principala are o dimensiune de 8 MP, cu o rezolutie de 3264 x 2448 pixeli, autofocus si LED flash. Camera secundara are dimensiuni de 5 MP si a fost creata special pentru a putea face selfie-uri inedite.

Bineinteles ca nu lipsesc dotarile ca: Wi-Fi, Bluetooth, GPS, Radio FM sau USB. Si cum nu putem incheia fara a vorbi de capacitatea bateriei, te informam ca aceasta este de 2200 mAh. Nu e o baterie cu o capacitate extrem de buna, insa, se pare ca bateria tine pana la 15 ore in convorbiri 3G si pana la 26 in convorbiri 2G. Daca vrei sa asculti muzica de pe telefonul tau, poti face acest lucru tip de 81 de ore.

Smartphone-ul Microsoft Lumia 540 Dual SIM este disponibil in culorile: portocaliu, alb, negru, gri si albastru.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.