Modalitati de promovare a afacerii

By | July 31, 2017

Modalitati de promovare a afaceriiIn functie de bugetul de care dispune, o firma poate fi promovata in mai multe modalitati, iar fiecare antreprenor va alege campania sau campaniile de promovare, care considera ca ar avea un impact mai mare asupra potentialilor client.

In perioada in care internetul este sursa numarul 1 de informatie pentru fiecare dintre noi, este firesc ca toata lumea sa caute toate produsele de care are nevoie in mediul online.

Tocmai din acest motiv, antreprenorii ar trebui sa se gandeasca din ce in ce mai serios sa inceapa campanii de promovare ale afacerii lor, in mediul online.

De exemplu, se poate promova eficient o firma cu ajutorul retelelor de socializare, in mod gratuit, sau se poate opta pentru promovarea prin intermediul unei companii care activeaza in domeniul optimizarii seo.

Pentru o asa campanie insa pentru , firma trebuie sa aiba un site oficial, care cu ajutorul expertilor seo, va ajunge pe prima pagina cu rezultate Google, iar astfel numarul de clienti va creste semnificativ.

Ei bine, acestea sunt doua modalitati de promovare a afacerii in mediul online, insa cu siguranta o firma poate sa fie foarte eficient promovata si in mediul offline, iar pentru asta se poate apela la tot felul de materiale promotionale.

De exemplu, tu ca si antreprenor, poti sa comanzi o multime de fluturasi promotionali, pe care anumiti angajati ai firmei tale ii pot distribui in zonele aglomerate din oras. Oamenii cu siguranta se vor arata interesati de ceea ce scrie pe fluturas si vor dori sa afle cat mai multe detalii.

Afisele promotionale pot sa reprezinte o alta idee inspirata, pentru ca ele lipite in zona foarte intens circulate, oamenii vor vedea vrand nevrand aceste afise, si vor afla despre domeniul de activitate al firmei, asa ca daca vor avea nevoie de produse pe care firma ta le comercializeaza, cu siguranta vor deveni client.

Angajatii firmei tale ar putea purta in momentul in care sunt in timpul serviciului echipament de lucru personalizat, iar astfel, imaginea firmei va fi una pozitiva.

Ei bine, poti opta chiar si pentru articole promotionale personalizate pentru birou, iar aici iti poti indrepta atentia spre pixuri personalizate, sau spre agende personalizate, pe care sa le oferi angajatilor care lucreaza in birou.

In cazul in care reprezentanti ai firmei tale participa de exemplu la un targ, sau la o expozitie, atunci pot avea asupra lor tot felul de pliante. Acestea sunt articole promotionale ieftine, insa care pot avea un impact mare asupra celor care le studiaza.

Poti sa oferi astfel de articole promotionale atunci cand vrei sa promovezi o oferta a firmei tale, sau in momentul unei prime interactiuni cu un client.

Tot in cadrul unei expozitii sau in cadrul unui targ, reprezentantii firmei tale le pot prezenta celor din jur mai multe brosuri personalizate, care ar trebui sa contina pe scurt istoricul firmei, dar si o scurta prezentare a produselor si a serviciilor oferite de catre firma.

Pretul acestor produse promotionale cu siguranta nu este unul mare, asa ca se merita sa incerci o astfel de campanie de promovare, si cu siguranta numarul de client ai firmei va creste.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.