Motive pentru a alege sa utilizati casti fara fir

By | November 18, 2019

Motive pentru a alege sa utilizati casti fara firAr trebui sa alegeti casti fara fir  in primul rand pentru autonomia de care beneficiati. Nu mai aveti cabluri de casti incurcate, nu este nevoie sa va luati dispozitivul cu voi in timp ce va plimbati prin casa, nu  va scoateti accidental cablul castilor sau nu va scapati telefonul pe jos din cauza cablului. In plus, prima data cand vei incerca aceste casti la sala te vei indragosti de ele iremediabil.

In vremurile trecute ale castilor Bluetooth, conexiunile nu erau foarte bune, imperecherea cu dispozitivul era o durere, erau scumpe, sunetul nu era de calitate, iar castile la reduceri nu erau de incredere. Dar vremurile s-au schimbat.

In aceste zile, imperecherea cu dispozitivul se face usor, Bluetooth 5 este standardul de baza, promitand o dubla distanta de acoperire, fiabilitate si stabilitate a conexiunilor wireless.

Preturile pentru castile Bluetooth sunt, de asemenea,  accesibile acum. Pe masura ce castile Bluetooth devin din ce in ce mai bune, preturile scad continuu pe modelele putin mai vechi, spre deosebire de castile clasice cu fir care par sa ramana la acelasi pret pentru totdeauna.

Incarcarea bateriei castilor poate fi o durere de cap dar, toate produsele portabile implica incarcare: snartphone, laptop, Nike AirMags, tot ce este distractiv si confortabil implica o baterie.

Din fericire, insa, durata de viata a bateriei pentru casti wireless poate ajunge lejel la zece ore in functie de dispozitivul pe care il cumparati, ceea ce ofera putere pentru mai mult de o zi de stat la birou.

Incarcarea bateriei castilor poate fi facuta doar o data pe saptamana la modelele foarte avansate.

Daca nu stiti ce sunt deja dispozitivele de incredere , acestea sunt in principiu gadgeturi pe care le detineti sau in care aveti incredere si pe care le puteti folosi oricand. Singura cerinta pentru stabilirea unei imperecheri inteligente cu dispozitivul este posibilitatea de conexiune prin Bluetooth. Puteti utiliza o banda de fitness sau un smartwatch pentru a va mentine castile conectate.

Exista si dispozitive speciale care va ajuta sa mentineti telefonul deblocat atunci cand sunt dispozitive conectate la el.

Castile cu fir nu accepta aceasta caracteristica, deoarece nu pot transmite nimic pe telefonul tau. Dar daca nu sunteti mereu in miscare, va puteti bucura in continuare de avantajele castilor cu fir. Daca sunteti genul de persoana care nu suporta cablurile, atunci puteti alege o varianta mai buna, reprezentata spre exemplu de castile wireless.

Unul dintre cele mai putin remarcate beneficii ale castilor Bluetooth este ca acestea nu sunt exclusive, spre deosebire de castile cu fir. Obtineti o pereche de casti frumoase cu conectorul gresit si veti face o calatorie la magazin pentru a cumpara alte casti sau un adaptor.

Castile Bluetooth nu sunt exclusive, astfel incat nu exista niciun motiv sa nu aveti casti cu fir si wireless pentru situatii diferite.

Castile Bluetooth functioneaza practic oricand. Vreti sa mergeti la baschet, dar nu doriti ca firele sa se agate in fermoarele de la costum? Atunci puteti apela la castile bluetooth. Nu exista absolut niciun motiv sa nu aveti casti cu fir si wireless si sa le alegeti in functie de situatie.

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.