Motive pentru a-mi cumpara un smartphone cadou

By | February 27, 2015

Motive pentru a-mi cumpara un smartphone cadouPentru orice telefon in parte exista un touchscreen potrivit. Astfel, cand ai Nokia Lumia 620 cumperi un touchscreen Nokia Lumia 620 de pe Magazingsm.ro , cand ai un Samsung Galaxy S3, cumperi un touchscreen pentru un astfel de telefon.

Nu cumperi un touchscreen Nokia Lumia 620 cand ai un Nokia Lumia 520 sau 625. Pentru orice telefon in parte exista touchscreen-ul perfect.

Zilnic sunt cumparate zeci de telefoane inteligente. Unii sunt impotriva acestora, insa cei mai multi le prefera. Iata de ce opteaza cel mai adesea oamenii pentru un smartphone:

Au instalate aplicatii extrem de utile

Magazinele de aplicatii ale sistemelor de operare au disponibile o multime de aplicatii pentru tot felul de activitati. Acestea pot fi foarte utile in orice moment al zilei, cum ar fi atunci cand vrei sa faci cumparaturi, cand conduci sau cand faci sport. Multe din aplicatii pot fi descarcate gratuit, astfel incat sa te poti bucura de ele intr-un mod simplu si rapid.

Ai mereu la indemana o camera foto/video

Telefoanele inteligente au in general camere foto/video destul de performante. Astfel, surprinzi cu usurinta orice moment special din viata ta, orice peisaj sau orice lucru care iti atrage atentia.

Navighezi in voie pe internet

Multi din posesorii de smartphone aleg un astfel de gadget pentru a naviga mai usor pe internet. Cand paginile se incarca rapid si totul e afisat pe un ecran genereos, experienta navigarii pe internet este mult mai usoara.

Ai oricand o carte la indemana

Iubitorii de lectura au oricand la indemana o carte din moment ce au un smartphone. Poti citi cu usurinta ceea ce iti place cand te afli in autobuz, cand stai la o coada sau seara cand nu poti sa adormi.

Jocuri pentru toate gusturile

Pasionatii de jocuri isi pot cumpara un smartphone pentu a se juca in voie atat cat ii tine bateria. Pe un smartphone poti instala o multime de jocuri, deoarece ai de unde alege.

Muzica oricand

Un telefon inteligent iti ofera posibilitatea de a avea pe el o multime de melodii, astfel incat sa asculti ce iti place, cand iti place. Poti asculta muzica in timp ce navighezi pe internet sau in timp ce joci diverse jocuri.

Notificari directe mail/Facebook/WhatsApp/etc

Un telefon inteligent te anunta in timp real cand primesti un mail sau o notificare de pe retelele de socializare si nu numai. Astfel comunici in timp real si afli totul la momentul potrivit. Pentru astfel de practici ai insa nevoie de o conexiune la internet.

Sunt o multime de motive pentru care oamenii aleg sa-si cumpere un smartphone. Daca vrei sa faci o astfel de achizitie, gandeste-te bine care sunt motivele tale pentru a face un astfel de lucru. Ai nevoie cu adevarat de un astfel de gadget? Sau ti-l cumperi doar de fite?

In orice caz, in timpul in care traim se pare ca toate persoanele au nevoie de un astfel de telefon. Gandeste-te bine pentru ce anume iti trebuie si alege-l pe cel mai potrivit pentru nevoile tale.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.