Motive pentru care se merita sa iti cumperi un telefon LG G6

By | October 7, 2017

In momentul in care intentionezi sa iti cumperi un smartphone de la un producator de top de pe piata, ai putea sa te gandesti la alegerea unui terminal al brandului sud corean LG.

De ce aceasta alegere? Datorita faptului ca acest brand este unul de top atat pe piata de telefoane mobile, cat si pe piata produselor electronice sau electrocasnice, asa ca doar datorita renumelui, ai putea lua in considerare si terminalele de la LG.

Un foarte bun exemplu de smartphone de la acest brand ar fi modelul LG G6, care este un terminal spectaculos, care vine cu un design excelent pentru a atrage utilizatorii de partea sa, are camera foto foarte bune, iar ecranul este extins pe aproape intreaga parte frontala a terminalului.

Un astfel de dispozitiv este realizat din metal si din sticla, asa ca tinand cont de faptul ca una din piesele terminalului este sticla, va trebui sa ai mare grija de dispozitiv pentru a nu fi nevoit sa il duci intr-un service gsm pentru anumite reparatii Lg.

Datorita aspectului premium, subtire si elegant, specialistii anunta faptul ca modelul LG G6 poate candida cu success la telefonul anului 2017.

Ei bine, daca stam sa discutam putin si despre specificatiile tehnice ale acestui terminal, trebuie sa mentionam mai intai de toate faptul ca acesta dispune de un ecran IPS LCD FullVision, care are o diagonal de 5.7 inch, iar rezolutia sa este de 2880 X 1440 pixeli si 564 ppi, avand totodata aspect ratio 18:9, si acoperind 78% din panoul frontal.

Referitor la luminozitatea maxima a telefonului, aceasta poate ajunge pana la 500 nits, dar poate urca inca 100 de nits, in lumina directa a soarelui.

Facand o comparatie intre acest model, si modelul precedent (LG G5) care a fost lansat anul trecut, acest model este din toate punctele de vedere superior acelui model, iar datorita faptului ca modelul precedent nu a avut succesul dorit, specialistii de la LG s-au intors la origini, iar rezultatul este fara indoiala unul excelent.

Dispozitivul mai dispune de un procesor quad core QualcommSnapdragon 821, de 4 GB memorie RAM, in timp ce sistemul de operare instalat este Android 7 cu UX 6.0.

Spatiul de stocare al unui astfel de telefon este de 32 GB, insa exista si o versiune a telefonului cu 64 GB de memorie, iar aceasta poate fi extinsa cu un card de memorie de maxim 2 TB.

Asa cum in cazul fiecarui smartphone ne intereseaza camera foto, aici camera foto frontala, ideala pentru selfie-uri este de doar 5 mega pixeli, in timp ce camera foto principala este de 13 megapixeli.

Autonomia bateriei este de 3300 mAh, iar specialistii considera faptul ca aceasta baterie este una ideala pentru un astfel de telefon, care dispune de asemenea specificatii tehnice.

Asadar, datorita tuturor acestor aspecte pe care le-am prezentat in acest articol, cu siguranta se poate spune faptul ca in momentul in care un utilizator are nevoei de un telefon mobil, modelul LG G6 poate reprezenta una dintre cele mai bune solutii.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.