Motor pentru motosapă – Ajutorul tău indispensabil

By | August 9, 2021

Motor pentru motosapă – Ajutorul tău indispensabilALPIN Profi GX200  este un motor pentru motosapă, pe benzină, căruia i se pot atașa multiple accesorii precum plug, rariță, roți metalice sau pentru transport, lamă pentru zăpadă sau motor. Motorul este conceput pentru a înlocui un motor depășit sau ieșit din uz, pentru munca gospodarului de la țară.

Acest motor este adaptat să funcționeze în condiții de încărcare crescută și se distinge și prin economie de combustibil. Ieftin și ușor de întreținut, motorul va deveni asistentul tău de încredere pentru săparea grădinii și pentru alte activități gospodărești pentru teritorii extinse și lucrări frecvente pe tot parcursul anului.

Caracteristici motor

Echipamentele cu o capacitate de până la 7 CP sunt achiziționate pentru suprafețe de până la 1 hectar, iar motoarele de peste 7,5 CP sunt destinate cultivării câmpurilor de până la 4 hectare. Deși ar fi normal ca consumul de combustibil să crească odată cu creșterea puterii, totuși motorul pentru motosapă ALPIN Profi GX200 este un model cu un consum mic de benzină.

Motorul pe benzină în patru timpi oferă un sistem de ungere clasic și este echipat cu un filtru de înaltă calitate. Motorul pentru motosapă în patru timpi permite economii semnificative de combustibil.

Dispozitivul are o capacitate cilindrică de 208 cmc, motor în 4 timpi, filtru cu ulei, sistem de pornire la sfoară și o capacitate a rezervorului de benzină de 3,6 l. Ceea ce trebuie să ai în vedere este și greutatea sa de 16 kg, care îl face să se confrunte cu sarcini grele, fără a ajunge să funcționează la limita puterii sale.

De aceea, motorul nu cedează repede și este considerat a fi destul de fiabil. Lungimea axului care iese, este de 50 mm și este prevăzut cu pană.

Motor pentru motosapă – Utilizare

Motorul în 4 timpi își datorează numele modului în care funcționează, existând două rotații complete ale arborelui cotit sau patru curse de piston. Motoarele în patru timpi sunt utilizate într-o măsură mai mare pentru mașinile de grădinărit, dar pot fi instalate și pe alte tipuri de mașini agricole.

Motorul pentru motosapă este cerut în general de locuitorii caselor de vară și a proprietarilor de case de la țară și chiar de la oraș. Modelul este multifuncțional și poate fi completat cu atașamente.

Pentru a face față sarcinii crescute, mai ales atunci când este vorba de soluri dure, ai nevoie de un motor mai puternic. ALPIN Profi GX200 se remarcă prin bună calitate a construcției și caracteristici tehnice bune, oferind patru trepte de viteză.

Motorul pentru motosapă poate fi operat în modul intensiv, deoarece producătorul a asigurat răcirea cu aer și greutatea redusă. Se distinge prin calitatea ridicată a construcției și rezistența bună, atunci când lucrezi pe teren greu și cu sarcini serioase.

Este cea mai bună opțiune pentru prelucrarea parcelelor de 10 – 15 acri de mai multe ori pe sezon. În plus, piesele de schimb pentru acest echipament sunt, de regulă, întotdeauna disponibile. Motorul diferă în ceea ce privește combustibilul cu care este alimentat.

Motorul pentru motosapă pe benzină este un model clasic, funcționează pe benzină, cu filtru cu ulei și răcire pe aer.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.