Motorola a anuntat Moto Z2 Play

By | June 23, 2017

Vara trecuta, Motorola a introdus noua sa familie de smartphone-uri Moto Z Premium. Mai mult decat o reproiectare simpla cu cele mai recente componente in interior, Moto Zs a adaugat o componenta modulara.

Dintre grupul mic de telefoane modulare, solutia Motorola este in mod evident cea mai buna, dar vine cu unele compromisuri. Telefoanele pot parea foarte voluminoase si grele cu accesoriul Moto Mods atasat, de exemplu. Motorola a incercat sa rezolve aceasta problema cu Moto Z (copilul mijlociu al familiei), facand-ul cat mai subtire posibil (numai 5,19 mm grosime), dar limitand astfel dimensiunea bateriei la doar 2600 mAh.

Pentru touchscreen Nokia Lumia 530, viziteaza MagazinGsm.ro.

Moto Z Play, un model de clasa mijlocie care a servit drept punct de intrare pentru familia Moto Z, a reprezentat o oferta destul de solida, cu o camera decenta care producea imagini mai bune decat cel mai scump Moto Z. La interior, Snapdragon 625 SoC si Cortex – procesoarele A53, au oferit performante acceptabile pentru toti utilizatorii, atata timp cat nu au fost folosite la capacitate maxima, dar Snapdragon 650 ar fi fost o alegere mai buna pentru un telefon care costa mai mult de 400 de dolari.

Folosirea core-urilor A53 (pe un proces FinFET de 14nm) cu o baterie destul de mare de 3510 mAh, a dat Moto Z Play o viata excelenta a bateriei, nemaintalnita la telefoanele din aceeasi categorie de pret.

Motorola revigoreaza gama Moto Z, incepand cu Play. Noul Moto Z2 Play nu este insa mai bun decat modelul anterior. Progresia sa este mai liniara in functie de piese, si ramane in mare parte aceeasi, cu doar cateva schimbari pozitive.

Cel mai mare (potential) upgrade al lui Moto Z2 Play este camera foto din spate. Acesta utilizeaza un nou senzor de 12MP care face un compromis in ceea ce priveste rezolutia, pentru o performanta imbunatatita a focalizarii automate. Pixelii de 1,4 μm sunt impartiti in doua fotodiode, permitand fiecarui pixel sa efectueze detectarea fazelor.

Acest lucru imbunatateste foarte mult precizia AF si este de doua ori mai rapid decat PDAF-ul obisnuit. PDAF-ul face parte dintr-un sistem hibrid AF care include, de asemenea, autofocus cu laser, ce are o gama extinsa de pana la 5 metri si functioneaza mai bine in situatii de iluminare scazuta. Z2 Play are de asemenea, o apertura mai rapida de f / 1,7, care permite o captare a luminii mai mare cu 25%, ceea ce ar trebui sa imbunatateasca calitatea imaginii si sa compenseze lipsa OIS.

Camera frontala are si ea un mic upgrade. Aceasta utilizeaza un senzor de 5 MP cu pixeli de 1,4 μm (probabil acelasi cu cel din Z Play anterior) si o matrice de lentile f / 2.2; Cu toate acestea, in loc de o singur blit LED, camera din fata a lui Z2 Play vine cu un blit ce dispune de 2 LED-uri in doua culori, la fel ca si senzorul din spate. Acest sistem ar trebui sa contribuie la imbunatatirea acuratetei culorilor, mai ales atunci cand se fac poze la interior si iluminarea este slaba.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.