Optiuni de automatizari porti auto

By | August 25, 2015

Optiuni de automatizari porti autoDaca te gandesti sa iti automatizezi portile ai la dispozitie o multime de optiuni, in functie desigur si de ce tipuri de porti ai. Pentru porti batante ai kituri batante iar pentru porti culisante ai kituri culisante.

Diversele modele de automatizari porti auto au anumite caracteristici la care trebuie sa fii atent inainte sa faci o achizitie. Nu cauta un asemenea kit doar dupa pret, bugetul conteaza, chiar foarte mult, insa compatibilitatea e cea care decide.

Ai porti de fier? Porti de lemn? Ce lungime au pe canat? Ce greutate au? Inainte sa alegi un kit de automatizari porti trebuie sa stii cateva detalii despre portile tale. Folosind aceste informatii poti sa alegi kitul potrivit, la Ordis.ro gasesti o multime de modele de kituri si accesorii pentru automatizarea de porti auto.

Pentru porti batante (adica porti formate din doua elemente, care se deschid in interior sau in exterior) conteaza dimensiunea canatului si greutatea acestora. Sistemul de automatizare se monteaza, prin bratele din kit, direct pe porti. Poti sa gasesti kituri si un singur brat, daca ai o poarta dintr-o singur element, insa cele mai folosite sunt cele duble.

Un kit de automatizare mai contine pe langa bratele pentru porti, motoarele ce activeaza portile, unitate de comanda, lampa de semnalizare, o pereche de fotocelule si una sau doua telecomenzi de activare.

Kiturile pentru porti culisante contin aproximativ aceleasi elemente, insa aici nu trebuie sa fii atent la lungimea canatului ci la greutatea portii. Motoarele care activeaza poarta au o anumita capacitate, portile culisante sunt de regula mai grele, alege un kit cu o capacitate peste greutatea portii, nu aproxima ca o sa mearga, pentru ca nu va merge.

Daca intri pe Ordis.ro poti sa vezi in categoria de automatizari o multime de optiuni pentru automatizarea portilor tale. In titlul produselor poti sa vezi caracteristicile lor de baza, iar mai multe informatii legate de viteza, putere si altele, gasesti in descrierea produselor. Profita de preturile accesibile de la ordis, iti ofera de asemenea si instalare!

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.