Paltoane pentru femeile plinute

By | September 24, 2018

Paltoane pentru femeile plinuteFiecare femeie isi doreste sa aiba o imagine perfecta in societate, asa ca este firesc ca din acest motiv fiecare femeie sa puna mare pret pe toate micile detalii care pot contribui la crearea unei imagini perfecte.

In primul rand, conteaza foarte mult aspectul fizic, asa ca doamnele si domnisoarele urmeaza fel si fel de diete pentru a arata foarte bine, iar mai mult decat atat, merg si la sala de sport pentru a-si modela corpul.

Este firesc acest lucru, pentru ca vara femeile isi doresc sa poata purta o rochita sau o fusta prin care sa isi expuna formele, in timp ce pe durata sezonului rece isi doresc sa poata purta articole de vestimentatie in care sa se simta perfect, fara a fi rusinate de kilogramele in plus.

Si totusi exista femei plinute care daca isi aleg in mod inteligent hainele arata foarte bine, asa ca daca acestea de exemplu opteaza pentru cele mai frumoase paltoane femei, pot lasa o impresie pozitiva.

Ei bine, in ceea ce priveste paltoanele pentru femeile plinute, trebuie precizat ca acestora li se potriveste de minune un model cambrat. Se spune ca un astfel de articol de vestimentatie poate sa faca minuni.

Femeile plinute trebuie sa tina insa cont de un singur lucru, si anume ca nu trebuie sa isi aleaga un palton evazat de la talie in jos, pentru ca astfel imaginea creata nu va fi deloc cea dorita. Nu trebuie ales nici un model midi in cazul in care sunt mai mici de statura, pentru ca astfel isi vor “scurta” silueta.

Tot pentru doamnele si domnisoarele plinute sunt ideale acele jachete si paltoane croite drept, mai ales daca discutam aici despre imprimeuri sau motive care creaza acel efect spectaculos de alungire. Dungile fine verticale sau carourile pot sa reprezinte cea mai inspirata alegere in cazul de fata.

De precizat aici este faptul ca nu trebuie optat niciodata pentru un palton drept, in cazul in care acesta este fix pe talie sau pe sold.

Pentru femeile care au cateva kilograme in plus in zona abdominala sau in zona soldurilor, fara doar si poate, cea mai inspirata alegere ar fi reprezentata de un palton sac, sau de un palton larg care sa aiba croiala tip ou sau cocoon. Un astfel de palton creaza o tinuta perfecta alaturi de o pereche de jeansi slim ori skinny.

Tot pentru femeile plinute, atunci cand vine vorba despre alegerea unui palton, o solutie ideala poate sa fie reprezentata de paltonul scurt cu talie ridicata, care porneste evazat de sub bust. De precizat insa este faptul ca nu trebuie ales un model cu multe cute sau cu pliuri ale materialului.

Asadar, dupa cum se poate observa, chiar si femeile plinute pot sa isi gaseasca paltoane care sa le scoata in evidenta si care sa le ajute sa creeze o impresie placuta peste tot pe unde merg, insa fiecare doamna sau domnisoara care are cateva kilograme in plus trebuie sa stie care sunt acele paltoane care le pot fi de folos.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.