Pariurile in fotbal: un fenomen global

By | January 8, 2014

Pariurile in fotbal: un fenomen globalPariurile se realizeaza de foarte mult timp, dar se pare ca in ultimul timp se pune un foarte mare accent pe pariuri sportive online.

Cele mai comune pariuri sunt cele din fotbal, deoarece acest tip de sport a devenit foarte iubit de catre populatia Romaniei. Microbistii fac adesea pronosticuri in legatura cu rezultatele la numeroase meciuri, atat din sfera nationala, cat si din cea internationala.

Desi se spune ca este criza, pariurile anuale in fotbal insumeaza miliarde de euro anual in intreaga lume, atat cele legale, cat si cele ilegale. Aceste date au fost facute publice de catre britanici, care au ajuns la concluzia ca exista microbisti convinsi atat in Marea Britanie si in alte tari unde pariatul este legal, cat si in cele unde pariatul este ilegal, cum ar fi Singapore, unde pariurile online sunt interzise.

Pariurile ilegale din diverse tari provoaca pagube uriase in bugetele statelor in discutie, deoarece castigurile nu pot fi declarate la stat, fara ca fericitul microbist sa nu fie aspru sanctionat.

Este foarte interesant sa stim ca acest numar mare de pariuri provine si de la meciurile de fotbal “aranjate”, unde microbistii prind ponturi de la diverse persoane cum ca o echipa cu o cota foarte mare va castiga. Din pacate pentru acestia, majoritatea meciurilor cu rezultate finale cunoscute sunt descoperite, astfel incat echipa care a acceptat mita este descalificata.

Inca de acum 90 de ani de cand pariurile sportive in fotbal se practica, microbistii se chinuie sa nimereasca rezultatul final al meciurilor, bazandu-se pe ponturile primite de la prieteni sau de la specialisti, pe preferintele personale legate de o anume echipa sau pe cota de pariu pe care o are un rezultat al unui meci de fotbal. Cert este faptul ca numarul oamenilor care castiga la pariurile sportive este in continua crestere, la nivel global.

Un mare factor in dezvoltarea acestei “industrii” consta in faptul ca din ce in ce mai multe televiziuni includ in programul lor meciurile de fotbal importante. Astfel, fie ca sunteti un microbist convins, fie ca doar va incercati norocul in a paria la meciurile de fotbal, cert este ca sunt sanse uriase sa prindeti partida la televizor.

Un alt aspect foarte important care a dus la cresterea puternica a pariurilor sportive este aparitia unui numar urias de site-uri si de programe pentru calculator sau pentru telefoanele cu acces la Internet, cele inteligente in speta, care va permit sa verificati constant cotele, rezultatele meciurilor si chiar pariurile si castigurile realizate de dumneavoastra.

Din moment ce accesul la Internet nu mai este o problema, aproape in orice colt de lume ce are acoperire va aflati, veti fi informat in permanenta, fie ca va vorbim despre intimitatea casei dumneavoastra, fie despre serviciu sau chiar despre o petrecere de patru ace.

Perioada care a propulsat nisa de pariuri sportive online se invarte in jurul Cupei Mondiale din 1998 si Euro 2000, cand majoritatea populatiei planetei a decis sa isi incerce norocul in a ghici cine va castiga meciurile, dar si trofeul.

Desi fotbalul poate parea ca un dans inutil, care poate ameti amatorii, microbistii sunt convinsi de faptul ca in acest sport se ascunde o mina de aur. De aceea, este foarte important sa aveti la indemana un site de pariuri sportive online de incredere, care sa va informeze asupra sanselor si asupra rezultatelor finale ale meciurilor favorite si acest site este www.pariuri-sportive-online.ro .

Alte stiri actuale :

1. Cote beton din baschet, fotbal şi tenis
2. Un tricolor spune RĂSPICAT: “Piţurcă NU E SIMPATIZAT”
3. INCREDIBIL. Puteam pierde la “masa verde” în Grecia!
4. Scoateţi Satana din Biserica Fotbalului!
5. CONDIŢIA pe care O PUNE Reghe ca să vină la naţională!
6. Dani Alves uimeşte: “Cristiano Ronaldo e înaintea celorlalţi jucători, dar nu i-aş acorda Balonul de Aur!” Cu cine ar vota brazilianul şi de ce

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.