Piata online – un spatiu profitabil pentru accesoriile GSM

By | February 17, 2015

Piata online - un spatiu profitabil pentru accesoriile GSM
Avand la dispozitie mii de accesorii de telefon mobil din care sa alegem, mulți consumatori se bazeaza pe web pentru a gasi ultimele noutati si sa faca o achizitie. Odata ce ati decis sa vindeti accesoriile pentru telefoane mobile on-line, vor aparea oportunitati pentru un nou flux de venituri capabil sa va creasca semnificativ vanzarile.

Cresterea pietei in segmentul accesorii aftermarket se datoreaza cresterii explozive a vanzarilor de smartphone-uri. Smartphone-urile sunt, in general, produse cu valoare mai mare decat a altor telefoane, iar prin urmare consumatorii sunt dispusi sa cheltuiasca mai mult pe accesorii pentru acestea. Exista, de asemenea, o schimbare la nivelul de accesorii de calitate superioara, in locul poroduselor ieftine, care au dominat piata pana de curand.

Ubicuitatea smartphone-urilor este de necontestat, dar intrebarea este cum sa faci bani din ele? O singura firma are intr-adevar posibilitatea de a face bani din telefoanele sale, iar Apple nu va contribui la extinderea acestei posibilitati , din moment ce banii ii revin in exclusivitate.

Dar comerciantii de accesorii GSM online au facut bani din accesoriile pentru iPod, cum ar fi carcase, boxe, ani de zile, si nu exista nici un motiv sa ne indoim  ca exista oportunitati mai mari, disponibile pe piata smartphone – mai ales atunci cand  se ia in considerare faptul ca, toate celelalte telefoane vor a utiliza probabil o interfată micro-USB de acum inainte.

Alte tipuri de accesorii populare includ accesorii de protectie impotriva zgarieturilor (carcase huse..), casti Bluetooth – desi vanzarea acestora este in scadere – si carduri de memorie. Cu toate acestea, in ultimul caz, telefoanele vin echipate, de multe ori cu cel putin 1 GB standard, iar multi consumatori se descurca cu atat.

Piata de acesorii pentru smartphone-uri este foarte populara atat la nivel international cat si in Asia. Aceste accesorii se comporta mai mult ca un produs la moda pentru dispozitivele Android. Global, piata internationala de accesorii GSM este in creștere.

Tendinta este de a cauta si gasi aceste elemente pentru smartphone-uri disponibile in magazinele de electronice de larg consum, chioscuri si mall-uri si reprezentante pentru branduri. Cu toate acestea piata online ramane cel mai profitabil spatiu pentru accesorii GSM.

Modelele de carcase si tipurile acestora reprezinta o tendinta in randul consumatorilor. Carcasele sunt si la moda si dispun de calitatile necesare pentru a proteja dispozitivele smartphone. Consumatorii cauta accesorii concepute pentru a raspunde la cerintele lor unice si individuale.

Piata accesoriilor GSM online pune la dispozitie, de asemenea, functionalitati imbunatatite si performanta. Accesoriile pot integra caracteristici cum ar fi modemuri USB, antene Wi-Fi si carduri de memorie. Acestea sunt unele dintre elementele must-have, deoarece aceste tipuri de produse pot ajuta la transformarea dispozitivului tau intr-unul cu adevarat exceptional.

Reprezinta un plus nu numai la nivelul proprietatilor multifunctionale ale telefonului, dar va si asigura ca  puteti profita din plin de performanta . Si datorita platformelelor de operare flexibile si inteligente, cele mai multe smartphone-uri sunt pregatite pentru astfel de accesorii.

Cu atat de multi oamen icare cumpara smartphone-uri mai mult decat oricand, piata accesoriilor mobile este doar in creștere – de fapt se prefigureaza ca cresterea cu 50 la suta din totalul veniturilor generate de comercializarea de accesorii GSM va fi generata de  acesoriile smartphone pana in 2016.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.