Plantronics Voyager 5200 – cele mai bune casti bluetooth sub 100 de dolari

By | January 18, 2018

Plantronics Voyager 5200 – cele mai bune casti bluetooth sub 100 de dolariSeria Plantronics Voyager este deja de mult timp setul de casti Bluetooth cel mai potrivit pentru persoanele care sunt cu adevarat pasionate de castile Bluetooth.

Voyager 5200 (119,99 dolari), cel mai recent din serie, nu este la fel de confortabil ca unele dintre Voyagers-urile din trecut, cum ar fi Voyager Legend 69,69 dolari – la Amazon. Acestea fiind spuse, modelul 5200 poarta reputatia Voyager ca fiind cel mai bun set cu casca Bluetooth de pe piata pentru apeluri vocale. Asta-l face demn de alegerea editorilor nostri.

Design si Fit.

Am iubit device-urile Voyager anterioare, pentru ca designul lor care se  pliaza perfect pe ureche, le face super sigure. Modelul 5200 la pretul de  94.99 $ de la Amazon, nu se potriveste atat de bine pe ureche, ca modelele mai vechi.

„Carligul” pentru urechi este putin mai scurt decat a fost la modelele anterioare, asa ca am avut ceva probleme sa-l rulez peste ochelari. Acest lucru este dezamagitor si micsoreaza volumul perceput, mai ales la persoanele care poarta ochelari.

Setul cu casca are un comutator fizic pornit / oprit pe spate si doua butoane de volum usor de gasit, pe partea de sus. Pe brat, exista un buton de apel si un buton de comanda vocala. Setul cu casca este complet reversibil intre urechile din dreapta si din stanga si exista trei dimensiuni diferite pentru a se potrivi cel mai bine.

Se imperecheaza prin NFC sau Bluetooth si il puteti asocia cu mai multe dispozitive. Anunta numele apelantilor si va permite sa acceptati apelurile sau sa ignorati apelurile prin voce.

Comenzile vocale incorporate va permit sa dictati mesaje text si sa obtineti indicatii de orientare, cu mai multa precizie decat am obtinut prin Google Now, pe alte casti. Totusi, nu va va citi textul. O aplicatie smartphone, Plantronics Hub, va permite sa setati setul cu casca pe modul „bip” daca il pierdeti si sa monitorizati durata de viata a bateriei de pe telefon.

Performanta.

Multumita, in parte, dimensiunilor sale uriase, modelul 5200 intra cu succes in cea mai buna gama de seturi de casti recent testate, capabile sa atinga aproximativ 60 de picioare (distanta – aproximativ 18,5 m), atunci cand sunt in linia directa vizuala de la telefon, desi apelurile devin destul de slabe calitativ dupa aproximativ 40 de picioare.

Vorbind despre acest popping: Interferentele suna mai bine pe Voyager 5200 decat pe alte casti pe care le-am testat. Anularea zgomotului este agresiva la modelul 5200.

Acestea fiind spuse, are capacitatea de a acoperi autovehiculele si autobuzele din fundal, fara probleme. Zgomotul vantului ofera o provocare mai mare, acesta reusind sa treaca prin testari (zgomotul vantului a fost intotdeauna o problema pentru castile Voyager).

Dar modelul 5200 este cu siguranta cea mai buna alegere pentru transmisiile din zone foarte zgomotoase.

Voyager 5200 nu este perfect. Suntem putin dezamagiti de viata bateriei, avand in vedere dimensiunea sa. Avem 5 ore si 16 minute de apelare vocala, perioada care este mai mica decat cele sapte ore promise.

Totusi, pentru calitatile sale, setul bluetooth Voyager 5200 castiga detasat in topul nostru pentru casti bluetooth, sperand ca in continuare cei de la Plantronics sa rezolvele si punctele minus, probabil in versiunea viitoare care va aparea pe parcursul acestui an.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.