Ponturi si strategii pentru pariurile pe meciurile live

By | January 12, 2014

Ponturi si strategii pentru pariurile pe meciurile liveMeciurile live online ofera pariorilor de pretutindeni ocazia de a realiza profituri cel putin decente, cu conditia ca acestea sa fie bine analizate. Majoritatea site-urilor de pariuri ofera sansa utilizatorilor sa urmareasca meciuri live online, insa, gama acestora este restransa, de cele mai multe ori, la cele mai interesante sau la cele mai pariate dintre acestea.

Pentru a castiga de pe urma pariurilor online, pe langa analiza echipelor si urmarirea meciurilor cu atentie, trebuie avute in vedere si anumite ponturi, secrete sau strategii, astfel incat sansele de castig sa creasca. Va vom prezenta in cele ce urmeaza cateva dintre cele mai uzitate ponturi.

Pariuri pe sume mici vs pariuri pe sume mari

Unii dintre cei mai de succes pariori sustin faptul ca, de cele mai multe ori, calitatea este mult mai importanta decat cantitatea. Trebuie sa spunem ca nu suntem intru totul de acord cu acest lucru, mai ales daca luam in considerare ritmul rapid in care se desfasoara pariurile live. Nimeni nu are capacitatea de a gasi meciuri sigure atunci cand vine vorba de pariurile live.

Putem petrece o saptamana intreaga studiind statistici si clasamente, iar mai apoi sa pariem o suma consistenta pe rezultatul unui joc, ceea ce ar fi un lucru destul de inteligent. Insa, cu pariurile live lucrurile stau diferit. In cazul acestora intervine hazardul, asa-zisul “noroc” devine un factor esential. Ceea ce vrem sa subliniem este faptul ca, spre deosebire de celelalte tipuri de pariuri, in pariurile live exista o mai mare variatie.

De aceea nu este recomandat sa riscam o suma mare de bani pe un singur eveniment. Cel mai bun pont pentru pariurile live este acela de a distribui inteligent banii. Zece pariuri de cate 10 lei sunt mult mai sigure decat un singur pariu de 100 de lei.

Administrarea eficienta a finantelor

Pariurile live sunt exact ca jocurile de casino sau pokerul. Este necesar sa-ti fixezi niste scopuri si niste limite. Daca, spre exemplu, ai castigat 500 de lei pana la pauza unui meci, ar fi intelept sa o “o lasi mai moale” sau chiar sa te opresti sa pariezi toata suma. Trebuie sa-ti fixezi o regula de castig maxim sau de pierdere maxima inaintea fiecarui sistem de pariere. Administrarea eficienta a finantelor in pariurile sportive este un lucru la fel de important ca si strategiile de pariuri.

Daca, de exemplu, ai finante in valoare de 500 de lei, ar fi bine sa-ti fixezi un castig maxim de 250 de lei. Cati dintre noi nu au castigat, o data sau de mai multe ori, o suma mare si in loc sa iasa cu prietena in oras la cina sau orice altceva, nu au continuat sa parieze sume mai mari, ca, in cele din urma, sa sfarseasca prin a pierde totul?

De asemenea, trebuie sa tii cont ca nu vrei sa-ti pierzi toti banii intr-o singura zi sau pe un singur pariu. Poti risca 10-25% din totalul banilor din cont pe un singur joc. Daca observi ca ai un ghinion continuu cu pariurile live ar trebui sa reduci pierderile si sa renunti. Poti oricand sa gasesti un alt meci si sa incerci din nou.

Pariurile live pot fi veritabile surse de castig daca sunt analizate corespunzator. Pe http://meciuriliveonline.ro/ puteti urmari foarte multe evenimente sportive care va vor ajuta sa va realizati profiturile dorite.

Alte stiri actuale :

1. FRF scoate la vânzare ultimele 2.363 de bilete pentru meciul România – Grecia
2. LIVE – SOC! Dragomir a pierdut sefia Ligii dupa 16 ani! Iorgulescu a castigat cu 11-7!
3. GRECIA-ROMÂNIA LIVE: Primul 11 cu care va juca Piţurcă barajul CM 2014. Este formula ideală?
4. Djokovic, pentru a treia oară învingător la Turneul Campionilor. Sârbul a trecut de Nadal, scor 6-3, 6-4
5. Cluburile de fotbal din Franţa au amânat greva programată pentru sfârşitul lunii

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.