Posibile probleme pentru Allview Soul X6 Xtreme

By | August 18, 2020

Posibile probleme pentru Allview Soul X6 XtremeAllview Soul X6 Xtreme este unul dintre cele mai populare smartphone-uri ale celor de la Allview. Dispozitivul ofera un ecran AMOLED de 6,39 inci cu rezolutie Full HD +. Aceasta inseamna ca are un afisaj cu o rezolutie de 1080 x 2340 pixeli, un raport de aspect de 19: 5: 9, o densitate de pixeli de 403 PPI (pixel per inch) si un raport ecran-corp de 85,9%.

De asemenea, acesta este livrat cu un scaner de amprenta afisat si este protejat de sticla Corning Gorilla 5. Sub capota, dispozitivul Allview Soul X6 Extreme, sportul este dotat cu MediaTek MT6771 SoC, cunoscut in mod popular ca MediaTek Helio P70 si este construit pe procesul de 12 nm. Poate fi vazut acest chipset pe multe smartphone-uri din gama medie si nu are un avantaj major fata de predecesorul sau.

Acest chipset octa-core are patru nuclee Cortex A73, care se orienteaza la 2,1 GHz si alte patru nuclee Cortex A53, ceasuri la 1,9 GHz. Mai mult, se potriveste si cu GPU MP3 Mali G72, ceas la 900 MHz. Dispozitivul are 4 GB RAM si 64 GB stocare interna eMMC 5.1; si are de-asemenea camera foto principala 16 MP cu valoare de deschidere f / 1.8 si PDAD. De asemenea, este livrat cu un senzor de adancime secundar de 5MP, cu valoare de deschidere f / 2.4. Aceasta camera din spate poate filma videoclipuri de pana la 1080 @ 30 fps si are suport si pentru focalizare tactila, HDR, panorama si blit dual-LED dual-ton.

In fata, acest dispozitiv are un senzor de 8MP care poate fi utilizat pentru preluarea de selfie-uri si apeluri video. Interesant este ca aceasta camera frontala este plasata in interiorul unei unitati pop-up motorizate. Aceasta camera frontala accepta de asemenea, functii precum partea din spate, cu exceptia panoramelor si a blitului LED dual.

In dispozitiv exista un filtru UV care imbunatateste frumusetea imaginilor. De asemenea, marca sustine ca acest dispozitiv are o procesare mai buna a imaginilor in comparatie cu smartphone-urile sale anterioare.

Cu toate acestea, in ciuda specificatiilor amintite anterior in ceea ce priveste acest smartphone Allview, trebuie facuta precizarea ca dispozitivul poate avea si unele probleme, iar in continuare puteti afla despre ce este vorba.

Allview Soul X6 Xtreme se descarca foarte repede

Exista utilizatori care se plang de faptul ca dispozitivul lor Allview Soul X6 Xtreme se descarca foarte repede, mult mai repede decat s-ar fi asteptat, iar din acest motiv sunt nemultumiti de dispozitivele lor.

Este posibil ca aceasta problema sa fie provocata de anumite aplicatii. Utilizatorii pot accesa rapid setarile bateriei, unde pot descoperi care aplicatii consuma cele mai multe resurse, si pot alege sa dezactiveze acele aplicatii care consuma resurse, si de care oricum nu au nevoie.

Se poate seta ecranul pentru a avea un nivel redus de luminozitate. Acesta poate fi de-asemenea un truc simplu dar eficient. Se recomanda dezactivarea functiei wifi, a datelor mobile si a functiei Bluetooth, atunci cand acestea nu sunt utilizate, iar astfel se va obtine un consum redus de energie.

Se poate opta de-asemenea pentru actualizarea sistemului de operare, si/sau pentru actualizarea aplicatiilor. O ultima solutie ar fi reprezentata de resetarea Allview Soul X6 Xtreme pentru a reveni la setarile din fabrica.

Daca si in acest caz, utilizatorii constata ca telefoanele lor se descarca tot la fel de repede, probabil vor trebui sa opteze pentru cumpararea unui nou acumulator Allview. In acest caz, problema ar trebui sa fie remediata.

Probleme de incarcare

Unii utilizatori au constatat ca dispozitivele lor Allview Soul 6 Xtreme nu se mai incarca. In aceste conditii, este necesar sa se verifice sursa de curent in primul rand. Apoi, trebuie verificat incarcatorul pentru a nu fi deteriorat.

Daca acesta este in stare buna, trebuie verificat daca incarca un alt smartphone. Telefonul Allview Soul 6 Xtreme trebuie sa fie incercat si cu un alt incarcator. Daca nu se incarca, in mod evident portul de incarcare trebuie schimbat.

Inlocuire display

Cu toate acestea, cele mai multe telefoane Allview Soul 6 Xtreme care ajung in service, necesita o inlocuire display Allview Soul 6 Xtreme, dar aceasta problema in 99% dintre cazuri este provocata de neglijenta utilizatorilor. Cei care nu isi protejeaza telefoanele cu o folie de protectie din sticla, cu siguranta au sanse mari sa se confrunte cu o astfel de problema.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.