Pregatiri de Craciun: La inceput ori spre sfarsit de Decembrie?

By | November 14, 2017

Pregatiri de Craciun: La inceput ori spre sfarsit de Decembrie?Usor, usor, cu cat se aproprie mai mult perioada de Craciun si sfarsitul de an, cu atat parca  cu totii intram mai mult si mai rapid in febra sarbatorilor de iarna. Magazinele si-au instalat deja  decoratiunile festive, iar rafturile sunt pline cu decoratiuni de Craciun.

Chiar si magazinele online au introdus in ofertele lor o mare varietate de podoabe,  de Mosi Craciuni dansatori, de reni, de spiridusi, de globuletele, de instalatii luminoase, de beteala si de brazi artificiali de Craciun.

Intrebarea  cea mai importanta, care ne macina este daca cumparam de acum, sau lasam pentru ultimele zile de dinaintea Craciunului, incercand sa prindem cele mai bune oferte?

Exista 2 categorii de oamenii, cei care doresc sa stie ca au totul pus la punct si pregatit pentru sarbatori, dorind ca totul sa fie perfect si sa nu existe nimic care sa le poate strica bucuria, si cei care prefera sa isi faca cumparaturile pe ,,ultima suta de metrii” asa cum se zice din batrani, incercand sa prinda cele mai avantajoase oferte pe care comerciantii le pun la bataie, din dorinta de a nu ramane cu stoc prea mare la produsele de sezon.

Desi vechile zicatori spun ca ,, porcul nu se ingrasa in Ajun”, este adevarat ca, din dorinta de a scapa cat mai mult de produsele si obiectele specifice sezonului si perioadei de Craciun, toate magazinele vor incerca sa propuna pe piata oferte cat mai avantajoase si pachete cat mai atractive, insa, exista totodata riscul de a nu mai ramane atat de multe astfel de produse in stoc, iar aceste ,, oferte” sa nu fie intotdeauna ceea ce se asteapta oamenii sa fie, ori ceea ce a fost in anii trecuti.

Exista multe obiecte de sezon care pot fi pastrate si revandute la anul, ori care, prin versatilitatea lor, pot fi comercializate tot anul, potrivindu-se unei game mai largi de evenimente si ocazii, iar acestea, nu vor fi cu siguranta, introduse printre oferte.

Bineinteles, exista optiunea de a va apuca de cumparaturi din timp, existand atat riscul terminarii stocurilor, iar aici facem referire la magazinele online, cat si posibilitatea ca, odata cu presiunea si cu apropierea perioadei festive, preturile sa creasca, asadar asa va puteti asigura ca nu va lipseste nimic si sa gasiti exact ceea ce va doriti.

Deoarece aproprierea sarbatorilor face oamenii nevoiti sa cumpere elemente specifice, acestia  vor accepta poate si niste preturi marite, iar ulterior, ,, ofertele bomba” in ultima clipa, sa nu fie decat pretul la care in mod normal ar trebui sa fie comercializate aceleasi obiecte.

Exista pareri pro si contra cumparatului din timp, insa, uneori este mai bine sa te stii asigurat, sa iti oferi timp de cautare a cadourilor si a celro necesare, in liniste, fara presiune si fara ca in jurul tau sa roiasca alte sute de oameni, care, cuprinsi de febra sarbatorilor sunt intr-o continua agitatie.

Asadar, indiferent de momentul in care faceti cumparaturile, un lucru este cert, magazinele vor fi impanzite de dulciuri, bomboane de pom, decoratiuni si instalatii luminoase, idei de cadouri si brazi, astfel incat, cu totii sa gasim ceea ce ne este necesar pentru a avea un Craciun si un sfarsit de an perfect!

 

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.