Prezentare Samsung Galaxy J5

By | May 14, 2019

Prezentare Samsung Galaxy J5Linia Samsung Galaxy J este destul de populara printre utilizatorii care cauta un dispozitiv de marca care nu este prea scump. Modelul J5 (2017) prezinta materiale si design noi in comparatie cu generatia anterioara, insa inaitne de a alege un asemenea smartphone va recomandam ca pentru a evita o inlocuire display Samsung j530 prematura, sa va pastrati telefonul intr-o husa de protectie, si sa ii protejati ecranul cu o folie de protectie din sticla.

Samsung Galaxy J5 (2017) proiectarea si construirea de calitate

Nu va asteptati la acelasi design, utilizarea materialelor si construiti calitatea ca generatia anterioara deoarece Samsung a decis sa imbunatateasca Galaxy J5 (2017). Smartphone-ul abandoneaza plasticul in favoarea unui corp de 146,2 x 71,3 x 8 mm si 160 de grame realizate in intregime din metal.

Designul nu este original, dar trebuie sa apreciati imbunatatirea materialelor utilizate si asamblarea buna. Modelul J5 adopta astfel un aspect Samsung clasic, colturi rotunjite, logo pe carcasa opaca si deasupra ecranului, butonul de alimentare din dreapta si controlul volumului din stanga.

Pentru a insera SIM-ul si microSD-ul, va trebui sa utilizati tavile de pe marginea din stanga, care pot fi scoase impreuna cu stiftul inclus in cutia de cumparaturi. Pe corp puteti vedea dungile subtiri negre ale antenei si sectiunea de aparate foto non-proeminenta evidentiata de cadrul argintiu. Pe partea frontala veti gasi butonul de acasa clicabil care actioneaza de asemenea ca cititor de amprenta, prezent in J7, dar omis in J3. Alaturi de cititor sunt cheile spate si multitasking, dar acestea nu sunt iluminate din spate, o rusine. LED-ul de notificare este de asemenea absent.

Galaxia J5 (2017) gazduieste difuzorul lateral pe partea dreapta (la fel ca in seria A), in timp ce de-a lungul marginii inferioare este lasata loc pentru mini-jack pentru casti si port miniUSB (fara tip C). Cheile sunt usor accesibile, sunt solide si raspund la comenzi. Telefonul garanteaza o buna ergonomie si nu aluneca chiar si cand se sprijina pe suprafete plane. Aspectul general este similar celui din Galaxy A5 (2017), dar uita certificarea impotriva apei si a prafului.

In pachetul de achizitii este inclus incarcatorul de 1,55 A, cablul de incarcare microUSB si o pereche de casti cu microfon.

Samsung Galaxy J5 (2017) afisare

Samsung Galaxy J5 (2017) monteaza un ecran Super AMOLED de 5,2 inch si se afla astfel intre J7 de 5 inci si J3 de 5 inch. Rezolutia este de 720 x 1280 pixeli in 282 ppi. Ecranul este placut luminos si poate fi citit chiar si in lumina soarelui. Din setarile telefonului puteti seta automat luminozitatea si senzorul de luminozitate isi face treaba.

Culorile sunt luminoase, cele tipice Samsung. Din meniul dedicat puteti echilibra culorile pentru a schimba aspectul tonurilor albe, alegeti unul dintre cele patru moduri de ecran (Adventure, AMOLED Cinema, AMOLED Photos, Basic) si activati filtrul de lumina albastra pentru a nu va lovi prea mult ochii in timpul citirilor nocturne.

Samsung Galaxy J5 (2017) audio

Galaxy J5 are un singur difuzor plasat pe partea dreapta care nu dezamageste in ceea ce priveste experienta audio, dar nu face miracole. Accesand submeniul Audio Quality and Effects, puteti pune mana pe egalizator pentru a gestiona basul si treblele, permitandu-va sa personalizati audio in preferintele dvs. Exista, de asemenea, radio FM integrat.

Camera Samsung Galaxy J5 (2017)

Samsung Galaxy J5 (2017) se imbunatateste in sectorul fotografic comparativ cu generatia anterioara: exista doua camere de 13MP (senzor S Sony IMX258) cu f / 1,7 pe spate si f / 1,9 pe fata. Alaturi de blitul cu LED-uri, acest lucru ofera fotografii bune atunci cand lumina este buna. Cand conditiile de lumina se deterioreaza, rezultatele sunt afectate. Avand in vedere intervalul liniei J, rezultatele sunt bune.

Samsung Galaxy J5 (2017) acumulator

Bateria de 3000 mAh este una dintre punctele forte ale acestui smartphone. Cuplat cu un ecran HD nedemontabil, acesta poate garanta o medie de o zi si jumatate, cu utilizarea standard a dispozitivului, care ajunge pana la doua, daca este limitat la apeluri, ceaplice si cateva cecuri pe Facebook.

Verdictul final

Samsung Galaxy J5 (2017) ofera un design mai elegant decat generatia anterioara si gazduieste cititorul de amprenta. In general, este o versiune imbunatatita, capabila sa satisfaca utilizatorii mai putin exigenti (jucatorii stau departe de acest dispozitiv). Durata de viata garantata a bateriei si fotografiile frumoase in conditii bune de iluminare, cu siguranta sunt remarcabile.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.