Prospera pe timp de criza casele de amanet?

By | December 27, 2016

prospera-pe-timp-de-criza-casele-de-amanetCasele de amanet au ramas printre putinele posibilitati stabile ale romanilor de a obtine niste bani in plus. In ultimii ani, sistemul bancar si-a ingreunat posibilitatea de acordare a creditelor, iar Institutiile Financiare Nebancare au ramas fara creditele de consum din marile magazine, casele de amanet au prosperat si prospera, mai ales pe timp de criza.

Datorita conditiilor dificile de acordare a unui imprumut bancar si chiar nebancar, cei mai multi oameni alegand o varianta de rezerva, si anume casa de amanet. Astazi o casa de amanet, accepta orice obiect de valoare care va apartine, atunci cand va doriti un imprumut pe termen scurt.

Acordarea creditului este de regula foarte rapida, totodata beneficiind de o evaluare rapida si corecta.
O casa de amanet este o institutie financiara ce ofera imprumuturi rapide, pe o perioada scurta de timp, pe baza unor garantii reale. Ce se accepta ca si garantie, difera in functie de casa de amanet.

Cateva din serviciile pe care le vedeti afisate la orice casa de amanet sunt cele care se refera la cumpararea de aur si argint, de ceasuri si bijuterii de lux. Incepand cu persoanele fizice si terminand cu persoanele juridice, fiecare dintre acestea are nevoie de un imprumut rapid sau de o suma mare de bani in cazul firmelor.

Cum functioneaza un astfel de imprumut? E cea mai rapida modalitate de imprumuta bani, fara cec sau alte probleme. Singura obligativitate este ca obiectele ce se prezinta ca si garantie sa fie proprietatea persoanei care soloicita imprumutul. Imprumuturile se acorda de casa de amanet in baza mai multor tipuri de garantii: aur, argint, bijuterii, electronice, masini etc.

Cele mai intalnite garantii sunt insa prin amanet bijuterii, pentru ca foarte multa lume are bijuterii si pentru ca sunt din metale pretioase reprezinta o valoare prin care se poate acorda un credit. Aurul reprezinta inca din antichitate unul din bunurile cele mai de pret. Acest metal pretios este mai presus de orice moneda de schimb.

Acesta este folosit ca si modalitate de schimb la orice casa de amanet. Este una dintre cele mai comune garantii pentru imprumuturi prin amanet. De regula, calitatea si tipul aurului sunt foarte importante in stabilirea pretului.

Un alt metal foarte pretios, care este folosit ca si garantie pentru un imprumut, la orice casa de amanet, este argintul.
De obicei, contractele de amanet se incheie pe o perioada de 30 de zile, cu posibilitatea de prelungire. Prelungirea se face ori de cate ori doriti, cu conditia achitarii unui comision pe care casa de amanet il percepe.

O casa de amanet vine in intampinarea nevoilor, atat unor persoane fizice, care doresc un imprumut pe un termen scurt, cat si a firmelor care necesita sume mari de bani. Clientii caselor de amanet au posibilitatea de a alege un sistem de creditare avantajos.

O casa de amanet pune accentul pe obiectul care reprezinta o garantie a imprumutului, si nu asupra persoanei in sine. Astfel casa de amanet va trata corespunzator fiecare persoana, indiferent de categoria sociala.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.