Raft pentru cărți aspect lemn jucăuș, versatil și foarte modern

By | July 2, 2021

Raft pentru cărți aspect lemn jucăuș, versatil și foarte modernUn raft pentru cărți cu aspect lemn, realizat din PAL melaminat și în formă Zig Zag, este un raft modern de perete format din 6 compartimente mari dispuse într-un model jucăuș. Creează un efect decorativ interesant și exclusiv atunci când îl umpli cu cărțile tale preferate și alte obiecte, pentru a-ți transforma peretele într-un adevărat accent de design.

Raftul unic este fabricat din PAL melaminat într-o culoare rafinată de stejar care se va potrivi în aproape orice stil interior. Această bibliotecă extinde și maximizează spațiul de stocare disponibil, fără a ocupa mult spațiu în biroul, livingul sau biblioteca sau chiar colțul tău de lectură preferat.

Raft pentru cărți aspect lemn – Caracteristici

Cu mai multe niveluri și un design elegant în stil zig-zag, raftul îți oferă versatilitate și comoditate. Raftul pentru cărți este rezistent și poate fi folosit ca raft de cărți, raft DVD, raft birou sau raft jucării.

Poate fi împodobit cu suveniruri, bibelouri și comori sau poate fi folosit pentru a stoca cărți școlare, romane, reviste și așa mai departe. Capacitatea maximă de încărcare statică pe raft este de 15 kg, ceea ce îți permite să amplasezi multe cărți.

Raftul este foarte ușor de îngrijit, deoarece, nu trebuie decât să-l ștergi cu o cârpă moale umezită cu apă și uscat apoi cu o cârpă uscată.

Finisajul său este profesional, deoarece toate marginile au fost sigilate fără probleme și fiecare unitate vine cu capace care acoperă șuruburile, prezentând o unitate de depozitare independentă, sigură și elegantă. Nu există un raft de cărți perfect.

Biblioteca ideală pentru tine depinde de mulți factori diferiți, inclusiv de gustul tău, de nevoile tale de depozitare și de spațiul pe care îl ai la dispoziție. Raftul pentru cărți cu aspect de lemn, în formă de zig-zag îți permite să amplasezi multe cărți și acesta ți se potrivește exact.

Dacă ai spațiul limitat, această piesă de mobilier este ideală, are o funcționalitate și o capacitate de depozitare surprinzătoare și stabilitate, deși poate părea instabil. Mai mult spațiu înseamnă, mai multe rafturi pentru designul creativ, cu mai mult spațiu interior și zone de ședere încorporate.

Raftul pentru cărți aspect lemn versatil

Datorită versatilității sistemului, îl poți amplasa în orice cameră, deoarece, datorită dimensiunii sale, poate fi amplasat atât în camere mici, cât și în camere mari, atât într-un dormitor, cât și în camera de zi. Culoarea dezactivată și funcțiile de depozitare versatile sunt ideale pentru spațiile de locuit comune.

Piesele de mobilier mai personale, în culori îndrăznețe, sunt perfecte pentru crearea unui dormitor individual. Pentru zonele de lucru însă, este posibil să ai nevoie de funcții specifice, cum ar fi raftul pentru depozitarea cărților, a DVD-urilor, a discurilor etc., precum și a altor dispozitive electronice.

Sistemul de rafturi modulare poate fi, de asemenea, adaptat dacă nevoile sau preferințele se schimbă. Pe măsură ce nevoile tale de stocare cresc, pur și simplu adăugă încă un raft pentru a adăuga spațiu de stocare suplimentar, deoarece, modelul și dimensiunea permite acest lucru. Iar atunci când te muți, îl poți demonta cu ușurință și îl poți reasambla în noua ta casă.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.