Renunta la jocurile de loto traditionale si joaca Turbo 6!

By | May 11, 2015

Renunta la jocurile de loto traditionale si joaca Turbo 6!Te-ai saturat sa joci la loto si sa nu ai parte de castiguri? Atunci e timpul sa joci Turbo 6 de la Publicnet. De ce sa incerci aceasta modaliate de joc? Motivele sunt nenumarate si tin, in cea mai mare parte, de sansele mari de castig.

Pariorii profesionisti de la PariuriX recomanda si ei aceasta modalitate de joc la pariuri si vorbesc despre ea, asa cum ne asteptam, ca despre o modalitate de a juca la loto care iti poate aduce foarte multe castiguri.

Despre cum am pariat la jocul de loto Turbo 6

Jocul de tip loto, denumit Turbo 6, este oferit de agentia de pariuri Publicnet, cea care pune la dispozitie un nou tip de extragere la loto, cu mult mai multe sanse de castig. Astfel, atunci cand m-am hotarat sa incerc aceasta modalitate de pariere, am intrat pe site-ul de pariuri sportive PariuriX si m-am documentat cu privire la tacticile de joc pentru Turbo 6.

Dupa cum bine stiti, pe internet, gasesti foarte putine sfaturi cu privire la modalitatile de joc pentru Turbo 6. Tocmai din acest considerent, PariuriX si-a dorit sa explice care sunt tacticile de joc pentru Turbo 6 si tipurile de pariuri pentru acest tip de extragere la loto.

Pentru loteria Turbo 6, pe un bilet, se pot paria intre 6 si 12 numere, si se extrag dint totalul de 49 de numere existente. Primele 5 numere nu au nicio cota, urmand ca restul pana la 3 sa aiba fiecare in parte cate o miza.

Ca regula, castigati biletul daca dintre cele 35 de numere extrase apar cel putin sase dintre numerele alese de voi pe bilet. Marele avantaj pe care oricine il poate avea atunci cand joaca la Turbo6 este acela ca, fata de loteriile internationale, suma castigata poate fi ridicata, de regula, imediat dupa ce ati castigat la unul dintre biletele depuse.

Mai mult decat atat, extragerile sunt mult mai dese decat in cazul altor tipuri de loterii, deci si sansele de castig sunt din ce in ce mai mari. Iar pentru cei care sunt inca amatori sau nu vor sa cheltuie foarte multi bani pe biletele la pariuri, pentru jocul de Loto Turbo 6, biletul minim este de doar 2 lei, asadar toata lumea va avea acces la acest tip de pariere.

Numeroase tipuri de pariuri pentru Loto Turbo 6

Un alt mare avantaj pe care il poti avea atunci cand joci la Turbo 6 este acela ca poti incerca mai multe tipuri de pariuri, astfel incat sa il alegi pe cel care te avantajeaza cel mai mult.

De exemplu, poti depune un pariu simplu, alegand sase numere din cele 49 si castigati daca ies toate cele 6 numere.

De asemenea, oricine mai poate juca pariu par sau impar, pariu pe culoarea primei bile extrase, pariu sub/ peste si pariu sistem. Fiindca ne dorim ca toti viitorii jucatori sa primeasca sfaturi doar din partea profesionistilor, intrati pe PariuriX si primiti explicatia pentru fiecare tip de pariu in parte.

Spor si succes la Loto Turbo 6!

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.