Scor corect – intuitie sau stiinta?

By | November 21, 2013

Scor corect – intuitie sau stiinta?Scorurile corecte sunt greu de prezis. Daca iei toate jocurile din Premier League si incerci sa stabilesti scorurile corecte, vei obtine, probabil, 2 sau poate 3 pronosticuri corecte . Trei din…mai multe este un pronostic bun, dar nu iti vor aduce un profit urias.

Trebuie sa iti amintesti acest lucru atunci cand pariezi pe scoruri corecte. Este bine sa ai 7 scoruri gresite din 10, atat timp cat cele doua obtinute iti vor aduce un profit care sa merite efortul.

Nimeni , nici macar site-urile web, nici pronosticurile ori caracatitele nemtesti  nu iti pot prezice toate scorurile intr-o maniera corecta. Prin urmare, depinde doar de tine si de intuitia ta pentru a prezice corect scorul din timpul sau la sfarsitul unui meci, atunci cand apelezi la pariuri pe interent online.

Cele mai frecvente scoruri sunt 1-1 sau 2-1. Prin urmare, s-ar putea sa observi cum casele de pariuri iti dau doar 6/1 sau 7/1 din acestea. Ceea ce trebuie sa faci este sa privesti valoarea in scoruri, o valoare care ar putea fi iesita din comun.

De exemplu, daca pariezi pe 10 jocuri pentru a termina cu 3-1 la final, s-ar putea sa gasesti, in unele cazuri, cate un castigator nebanuit. La aceste cote se poate paria 10 ron pe fiecare dintre cele 10 de jocuri si deja obtii un profit. Daca vrei sa afli mai multe despre cote si scoruri, intra pe  http://www.pariuripeinternet.ro si documenteaza-te asupra caselor de pariuri din mediul online si meciurile live de pe Internet.

Iata cateva modalitati de a utiliza scoruri corecte:

1 . Single – pariaza 1 euro pe toate jocurile din Premier League. Daca ai unul sau mai multe rezultate corecte vei face profit, in functie de scorurile pe care le alegi si de cotele pe care le joci.

2 . Dublu – Pune o suma mica pe un scor dublu. De exemplu, alege doua scoruri (nu din exterior),  Manu a învins Arsenal cu 2-1 7/1 si Leeds sa bata Charlton 2-1 la 7/1 . Pune 50p pe dublu si inmultit vei primi  32.00 de euro de la un pariu de 50p.

3 . Lucky 15 – scorurile corecte sunt foarte bune pentru permutarile Lucky 15. Alege 4 scoruri corecte la aproximativ 16/1 , de exemplu 3-1 scor final si bifeaza toate celelalte optiuni (single, duble, triple) si unul dintre cele patru jocuri . La unul din jocuri,  chiar vei primi miza inapoi, chiar daca este vorba despre o suma relativ mica.

4 . Scorul Corect/Primul Marcator dublu – Cele mai multe case de pariuri promoveaza acest tip de pariu pe site-urile lor. Poti prezice scorul si primul marcator pentru  a obtine in mod eficient un pariu dublu . De exemplu, poti prezice ca Steaua sa castige cu 2-1 la 7/1 si Cristian Tanase sa inscrie primul, la 4/1 si vei obtine o dubla valoare de 28/1. Este, probabil, o valoare mai buna pentru a merge cu doua scoruri corecte intr-o dubla.

Poti paria pe scoruri cu jumatate de norma (la pauza), scoruri full-time sau ambele. Aminteste-ti ca echipele incearca sa castige cat mai multe meciuri, desi nu castiga meciuri la pauza sau la full-time, de un anumit punctaj.

Alte stiri actuale :

1. Pițurcă, atac la Mutu: ”Este o epavă!”
2. Gafă COLOSALĂ: România putea pierde cu 0-3 la MASA VERDE meciul din Grecia
3. Handbal masculin, Liga Națională / Știința Municipal Dedeman Bacău – Dinamo București 35-21 (16-12)
4. Merită Ronaldo “Balonul de Aur”? Chiar în seara în care a calificat Portugalia la Mondial, starul a aflat că votingul a fost prelungit

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.