Se merita sa iti cumperi un iPhone?

By | November 1, 2017

Atunci cand te afli in cautarea unui telefon mobil inteligent, primul lucru pe care trebuie sa il faci, este sa iti stabilesti bugetul.

Dupa ce iti vei stabili bugetul, vei stii cu exactitate asupra caror telefoane de pe piata trebuie sa iti indrepti atentia.

Cea mai buna solutie pentru tine ar fi aceea de a-ti indrepta atentia spre un dispozitiv iPhone de la Apple, pentru ca stim cu totii faptul ca acest producator scoate pe piata numai telefoane de cea mai buna calitate.

Un alt aspect foarte important de care trebuie sa tii cont, in cazul in care bugetul iti permite, si iti doresti sa iti cumperi un smartphone de la Apple, ar fi faptul ca aceste telefoane pot sa functioneze in cele mai bune conditii, tot timpul.

Sunt sanse mari sa iti cumperi un smartphone care are sistemul de operare Android, si care sa se blocheze destul de des in momentul utilizarii. In momentul in care iti cumperi insa un smartphone de la Apple, lucrurile se schimba foarte mult.

Telefoanele acestui producator functioneaza perfect mereu, si nu se blocheaza atunci cand sunt deschise in acelasi timp doua sau chiar mai multe aplicatii.

Camera foto, dar si spatiul de stocare al acestor telefoane reprezinta alte doua motive intemeiate pentru care se merita sa iti indrepti cu incredere atentia spre dispozitivele acestui brand de top de pe piata.

Daca stam sa discutam putin si despre aspectele mai putin placute ale acestor telefoane, in primul rand trebuie sa mentionam faptul ca acestea nu au o memorie RAM foarte mare, ci sunt telefoane care au o memorie RAM superioara. Aceste telefoane pot proveni si de la producatori mai putin renumiti.

Faptul ca aceste telefoane iPhone sunt de la un brand de top de pe piata, inseamna automat ca au preturi destul de mari pentru oamenii de rand, iar plus de asta, atat preturile pieselor de schimb, dar si preturile accesoriilor sunt destul de mari, in comparatie cu aceleasi preturi, insa pentru telefoanele care apartin altor producatori.

Ei bine, una peste alta insa, tinand cont de toate aceste aspecte, cu siguranta se merita sa iti cumperi un dispozitiv iPhone in momentul in care vrei sa iti inlocuiesti vechiul smartphone cu unul mai nou si mai performant.

Va trebui insa, sa nu uiti sa iti cumperi pentru dispozitiv, o folie de protectie de sticla pentru ecran, pentru ca acest accesoriu se va dovedi a fi mult mai util decat crezi.

In primul rand, nu va permite ca praful sau zgarieturile sa apara direct pe fata display-ului, asa ca ar trebui sa iti alegi un asemenea accesoriu. Ba mai mult decat atat, o folie de sticla pentru protectia ecranului, este utila si in eventualitatea unui impact, pentru ca in cel mai rau caz, se va sparge folia, dar display-ul va ramane intact.

Pe langa acest accesoriu, ar mai fi indicat sa iti alegi si o husa iPhone, pentru ca aceasta iti va proteja telefonul impotriva mai multor factori, si il va ajuta sa aiba si un aspect mai ingrijit.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.