Selfie – cel mai de succes film al anului

By | July 24, 2014

Selfie - cel mai de succes film al anuluiPentru iubitorii de filme online, posibilitatea de a putea urmari filmul “#Selfie”, a carei premiera a avut loc in cinematografe la data de 9 mai, este o supriza, in special pentru cei care nu au reusit sa il vizioneze pe marele ecrane.

Astfel, pentru a putea fi urmarita aceasta comedie romaneasca, apreciata ca fiind cel mai de succes film al anului, se poate accesa site-ul www.topfilmehd.biz.

“#Selfie”  este filmul de debut al regizoarei Cristina Iacob si se remarca prin distributia tanara, astfel incat in rolurile principale pot fi urmariti tinerii actori Levent Sali, Vlad Logigan, Alexandru Calin, Crina Semciuc, Flavia Hodja sau Olimpia Melinte. De asemenea, in acest film se afla si actori consacrati, precum Carmen Tanase, Razvan Vasilescu, Alina Chivulescu sau Florin Calinescu.

In aceasta comedie, trei absolvente de liceu se hotarasc sa plece la mare, pentru a trai ultimul weed-end inainte de examenul de bacalaureat ca si cum ar fi ultimul din viata lor. Pentru aceasta, sunt hotarate sa incalce orice regula, iar cand intalnesc trei tineri care se distreaza cu banii obtinuti din furat, visul lor se apropie de a deveni realitate.

Este foarte interesanta si reactia parintilor in acest film, la actiunile rebele ale fetelor si este o comedie potrivita atat pentru adulti, cat si pentru tineri. Filmul este produs de MediaPro Entertainment si s-a bucurat de un succes foarte mare, astfel incat la doar 10 zile de la premiera a fost vizionat de 37.000 de spectatori si a avut incasari record, in valoare de 570.000 de lei.

Cei care vor viziona acest film vor urmari aventurile numeroase ale protagonistilor, iar ca o dovada ca a fost foarte bine primit de public, la TIF 2014 a fost unul dintre cele mai apreciate filme. Astfel, este o comedie buna, care creioneaza frumos adolescentii de astazi. Potrivit regizoarei Cristina Iacob, Selfie este un film despre prietenie, insa despre prietenia adevarata, si nu cea superficiala.

Pentru a fi o comedie si mai captivanta, planurile tinerilor sunt date peste cap de interventia adultilor, iar cei care ii indragesc pe Mihaela Radulescu, Smilye, Alex Velea, George Vintila sau Dan Chisu vor aprecia  si mai mult acest film, acestia aflandu-se printre actorii comediei. Daca nu ati reusit sa urmariti “#Selfie” in cinematografe, o puteti face pe site-ul http://www.topfilmehd.biz, pentru a va bucura de o comedie a zilelor noastre, care ne duce cu gandul la “Liceeni”.

Din fericire, alaturi de aceasta comedie, exista si alte filme online deosebit de interesante, fie comedie, fie horror, actiune, drama, documentare sau seriale. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati filmul care va intereseaza pentru a-l urmari .

Este foarte adevarat ca nimic nu poate fi mai potrivit decat sa urmariti un film pe marele ecrane, insa daca din diferite motive acest lucru nu este posibil, va puteti bucura de filme online, din confortul propriei locuinte. Gama de filme disponibila pentru vizionare online este una extrem de bogata si de diversificata, pentru a se adresa tuturor gusturilor si varstelor.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.