Sfaturi pentru a alege corect bradul de Craciun!

By | December 7, 2021

Sfaturi pentru a alege corect bradul de Craciun!Economici si ecologici arborii artificiali sunt usor de intretinut. Ei vin in diferite dimensiuni si culori diferite. Il poti alege pe cel care ti se potriveste cel mai bine. Un brad natural sau un brad artificial?

Daca vrei sa-l alegi pe al doilea, iata cateva sfaturi ale noastre pentru a-l alege. Primul lucru de luat in considerare in perioada sarbatorilor este, desigur, cumpararea unui pom de Craciun.

Pentru ca da, bradul este un adevarat simbol al Craciunului!

Desi majoritatea oamenilor aleg brazi naturali de Craciun, in special brazi din familia Nordman, unii prefera sa cumpere brazi artificiali. Trebuie sa spun ca aceasta varianta de pom are cateva avantaje. Dar cum sa il alegi corect? Care sunt principalele criterii de luat in considerare?

Anul acesta prietenul meu a cumparat brad de Craciun artificial de la BraziCraciun.net!

 • Bradul artificial de Craciun are anumite avantaje, mai ales pentru locuitorii orasului. Iata-le pe cele principale:
 • Bradul artificial de Craciun nu isi pierde acele; se mentine „in forma excelenta” pe tot parcursul sezonului de vacanta;
 • Astazi exista multe modele care imita perfect brazii naturali de Craciun;
 • Se depoziteaza usor prin simpla pliere a crengile in sus;
 • Este usor de asamblat si dezasamblat;
 • Din punct de vedere financiar, ramane economic, desi este indicat sa il schimbi dupa cativa ani.

Cum sa-ti alegi bradul artificial de Craciun?

Astazi exista brazi artificiali de Craciun, mai multi decat in alti ani. Asigurati-va ca alegeti un copac bine aprovizionat, cu o multime de ramuri si ace. Pentru a-i asigura calitatea, asigurati-va ca verificati daca nu isi pierde acele scuturandu-l usor. Pentru un copac puternic si rezistent, baza cat si ramurile trebuie sa fie puternice.

Asigurati-va ca acestea nu sunt prea subtiri si usoare. Retineti ca este de preferat sa nu alegeti un copac din materiale ignifuge. De asemenea, evitati sa il plasati langa orice fel de sursa de caldura.

Acest lucru va preveni orice risc de incendiu. In sfarsit, pentru a-l pastra dupa ce a trecut sezonul sarbatorilor, protejeaza-l in cutia originala de carton sau impacheteaza-l intr-o punga de plastic si depoziteaza-l intr-un loc uscat.

Instaleaza-ti si modeleaza-ti si o coroana de Craciun

Cand mergi sa-ti primesti coroana de Craciun, aspectul ei poate parea putin indepartat de esteticismul final asteptat. Acest lucru este perfect normal. La fel ca si copacii artificiali, coroana ta are nevoie de o forma. Intr-adevar, dupa fabricarea lor, frunzisul coroanelor este puternic comprimat pentru a calatori in cele mai bune conditii si pentru a va proteja produsul. Astfel, firele sunt pliate inapoi si comprimate de-a lungul axei centrale. Prin urmare, este necesar sa desfaceti usor fiecare suvita a coroanei voastre.

Cum sa depozitati bradul

Odata ce perioada Craciunului a trecut, este timpul sa punem deoparte decoratiunile de Craciun printre care putem evidentia bradul, Cu exceptia cazului in care este natural si, prin urmare, nu il putem refolosi de la an la an.

In cazul brazilor artificiali de Craciun va trebui sa-l ambalam corespunzator, astfel incat sa fie pastrat in stare perfecta si in decembrie anul viitor il vom putea folosi din nou in aceiasi stare perfecta ca in ziua achizitionari.

Be Sociable, Share!

  One thought on “Sfaturi pentru a alege corect bradul de Craciun!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.