Siguranta si putere cu noul Jeep Cherokee

By | June 27, 2014

Siguranta si putere cu noul Jeep CherokeeDaca tot am incheiat pe moment cu prezentarile automobilistice, fie ele autohtone, fie internationale, ne putem indrepta atentia catre modelele de masini puternice care se anunta a fi de-a dreptul cuceritoare pentru anul 2014. O tendinta din ce in ce mai comuna a devenit alipirea unor nume mari in ceea ce priveste productia de automobile de cele din domeniul productiei de cauciucuri iarna , vara sau all seasons.

Exclusivitatea de acest gen aduce cu ea numai beneficii, reprezentand practic o garantie a produselor oferite clientilor, sub forma unui tot unitar, a unui produs finit care sa satisfaca exigentele oricui. In aceasta situatie se incadreaza si noul Jeep Cherokee 2014, care va beneficia de atingerea miraculoasa a specialistilor Firestone, deveniti celebri indeosebi pentru productia de cauciucuri iarna de cea mai buna calitate.

Modelul Jeep Cherokee 2014 va veni echipat in dotare standard cu anvelope de tip all seasons, special pentru anul care este aproape sa inceapa. Modelele sunt de tip Destination LE2 si A/T si sunt cele mai bune din clasa lor, destinate jantelor de 20 inch ale masinii de teren. SUV-ul este dotat cu o transmisie automata electronica in 8 trepte, ceea ce asigura o schimbare lejera a vitezelor in timpul condusului.

Fiind o masina ce face parte din categoria celor de teren de mare putere, si noul Jeep Cherokee 2014 este dotat cu sistemul de control al tractiunii Selec-Terrain. Pentru imbunatatirea modului de condus pe teren accidentat sau in conditii de iarna, sistemele Quadra-Trac si Quadra-Drive sunt prezente ca dotare, iar puterea de tractiune este asigurata pana la 3500 kg. Modul Eco ajuta la reducerea consumului de combustibil cu pana la aproximativ 10% si la reducerea emisiilor de CO2 cu pana la 9 %.

Pentru ca reprezinta o masina cu multe sisteme inovative, unul dintre cele mai bune pe care le putem regasi in acest caz este sistemul de monitorizare al unghiului mort. Acesta declanseaza un semnal acustic atunci cand in preajma autovehiculului se afla alte masini care s-ar putea pozitiona mult prea aproape. Pe langa semnalul sonor, un semnal luminos pozitionat in oglinda retrovizoare se va aprinde pentru a atrage atentia soferului asupra potentialului pericol.

Siguranta este asigurata si prin sistemele inovative ce tin de modul de utilizare al airbag-urilor frontale, laterale cortina, laterale pentru scaunele din fata, sau pentru cele ce asigura protectia genunchilor soferului. Pe langa aceasta sistemul anticoliziune frontala, ce avertizeza soferul in cazul iminentei unui impact, este dotat cu senzori radar pentru detectarea pericolului. Presiunea de franare este mentinut pana la o valoare de 1,5 secunde, pentru a face posibila in timp util reactia din partea soferului.

Parcarea masinii se face cu ajutorul optiunii Parkview si a senzorilor special creati pentru a sesiza eventualele obstacole ce pot aparea in cazul in care masina trebuie sa fie parcata. Automobilul prezinta variante de jante de 20 inch pentru modelele Summit, jante de aliaj de 18 inch pentru tipul  Limited si jante de 20 de inch pentru versiunea Overland.

In cazul in care va ganditi sa achizitionti un astfel de model de autovehicul  www.anvelomag.ro este spatiul vitual in care puteti gasi toata gama de anvelope ce pot fi utilizate pe aceste masini si nu numai. Toata gama de anvelope vara, iarna sau all seasons, in toate dimensiunile si de la orice producator, pot fi gasite la Anvelomag.ro, cu doar un minim de efort.

Alte stiri actuale :

1. Honda Insight ar putea părăsi piaţa auto în 2014
2. Opel Mokka va fi produs din 2014 la o uzină europeană
3. Noul Opel Insignia, maşina oficială Winter Corporate Games 2014
4. A treia generatie MINI vine in 2014, in primavara
5. Das sind die spannendsten Auto-Neuheiten 2014
6. Renault pregăteşte un concept hibrid plug-in pentru Geneva 2014
7. Ce aşteptări are Renault de la piaţa auto din Franţa în 2014

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.