Strategia pariurilor imposibile

By | June 19, 2014

Strategia-pariurilor-imposibileDaca accesezi oricare din multele case de pariuri online vei gasi multe sporturi, multe posibilitati de pariere, insa multa lume nu le explora pe toate la adevarata lor valoare. Indiferent de ce sport vorbesti exista numeroase strategii, unele mai bune ca altele, insa aceasta este poate cea mai interesanta si mai antrenanta (pana la urma este ceea ce cauta pariorii).

Strategia pariurilor imposibile este aplicabila in fotbal, sau mai bine zis cel mai aplicabila. Alegerea meciurilor se face pe baza formei actuale (cel mai bine este verificarea pe diverse case de pariuri online, ca http://www.casedepariuri.net/, a acestor indicatori, asta pentru a fi sigur ca faceti alegerea corecta). Pentru a o explica cat mai bine voi folosi cativa indicatori (in limba engleza) si anume W – win, victori, L – lost, infrangere si D – draw, egal.

Cand studiem statisticile e preferabil ca sa se fi jucat cel putin 6 meciuri in campionat, iar ultimele 5 vor fi analizate. Se vor evita secventele de genul D D D D D sau W W W W W, excluzandu-se favoritele de genul Inter Milan sau FC Barcelona, pur si simplu riscul e prea mare, iar miza mult prea mica. Avem nevoie de meciuri echilibrate, strategie de fata functionand cu echipe cu meciuri cu rezultate diverse, cu cat mai mare diversitatea cu atat mai bine.

Spre exemplu cautam o serie de genul W W W L L iar pariul va fi L, creandu-se astfel o imagine in oglinda, sperand ca seria de victorii va fi intrerupta ( in acest caz de o infrangere ). Un exemplu de pariu care nu va iesi este L in cadrul seriei W W L W W, pur si simplu asa ceva este foarte rar, si tine mai mult de intuitie si noroc decat de strategie.

Pentru a lua niste exemple clasice ale acestei strategii voi apela la cateva meciuri din 2007. Primul este Sunderland vs Bolton, prima avand seria astfel W L D L L iar a doua W L W L W, evident pariul fiind 1x. Un alt exemplu este Totenham vs Reading, cu serii  L W W  L W respectiv D W D W D. Aparent acest meci este perfect pentru aceasta strategie insa daca analizati ambele echipe sunt pe cale sa-si completeze seria cu o victorie (meciul este exclus de pe bilet ). Inca o data avem nevoie de o echipa care sa faca o serie in oglinda.

Dupa ce alegem echipele folosind aceasta strategie verificam cotele pentru a vedea despre ce miza vorbim, si depre ce profit poate fi vorba. Cotele sub 1.3 nu sunt acceptate (risc prea mare pentru profit prea mic). Uitati un plan bun pentru aceasta etapa : banca (sau suma disponibila) este impartita in 100 de unitati egale, si orice pariu facut nu trebuie sa depaseasca 10 unitati.

Daca vreau sa pariez pe 1x (exmplul de mai sus) observ ca am o cota de 1.5 ( facand un calcul simplu rezulta ca trebuie sa mizez aproximativ 7 unitati din total – indiferent de ce suma vorbim. Folosind aceasta strategie si aceste tehnici de calcul vom reusi sa facem un bilet castigator.

Alte stiri actuale :

1. Cel mai penibil penalty dictat vreodată
2. Procurorul care a pariat şi banii confiscaţi la percheziţii
3. FRF scoate la vânzare ultimele 2.363 de bilete pentru meciul România – Grecia
4. Danciulescu s-a retras oficial din fotbal: “Va fi noul Zidane al lui Dinamo”
5. Războiul Ligii Blaturilor, episodul 2: Hopa-Mitică! Pică-n fund şi se ridică! Feţele lui Dragomir, veşnicul şef al LPF

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.