Sunt utile lazile din plastic pentru agricultura?

By | October 2, 2017

Sunt utile lazile din plastic pentru agricultura?
Foarte multa lume care locuieste la oras, considera ca este un mare dezavantaj sa locuiesti in mediul rural, pentru ca iti este mult mai greu sa iti gasesti un loc de munca, dar si pentru ca nu ai atat de multe posibilitati precum ai avea daca ai locui la oras.

Daca stai insa sa privesti dintr-un alt unghi, atunci ai putea spune ca esti mult mai norocos ca locuiesti in mediul rural, mai ales daca dispui si de ceva teren agricol, si ai si o curte destul de mare.

In primul rand, in momentul in care ai un teren agricol destul de mare, acesta va putea sa fie folosit pentru a cultiva cereale sau chiar si legume.

Cu siguranta este o munca destul de grea agricultura, insa tinand cont de faptul ca si acest domeniu de activitate a evoluat, si au aparut o multime de utilaje agricole, iti va fi mult mai usor sa te ocupi de agricultura.

In ceea ce priveste recoltele insa, vei avea mai mult ca sigur nevoie de lazi plastic, care le vei putea folosi atat pentru a recolta fructele si legumele, cat si pentru a le depozita si chiar si pentru a le transporta.

In situatia in care ai de gand sa te ocupi de cultivarea cireselor sau de cultivarea capsunilor, cu siguranta lada de plastic 110, care are dimensiunile urmatoare: lungime 600 mm, latime 400 mm si inaltime 110.

Aceste ladite de plastic au partea de jos perforate, la fel ca si peretii, si sunt utile atat pentru recoltarea si transportul cireselor sau al capsunilor, cat si pentru depozitarea si transportul altor fructe de padure.

Tot in acest scop, daca te ocupi de cultivarea cireselor si a capsunilor, ai putea sa iti indrepti atentia spre o lada de plastic 120 PP, care ar avea lungimea de 400 mm, latimea de 300 mm si inaltimea de 120 mm.

In cazul in care ai o gradina mai mare si ai de gand sa culegi ceapa verde, atunci cu siguranta vei putea sa optezi atat pentru lazi mai mari, cat si pentru lazi mai mici. O lada ideala ar fi aceea care sa aiba 600 mm lungime, 400 mm latime si 300 mm inaltime.

Cu siguranta pentru ceapa verde, o asemenea lada de plastic ar fi ideala. Daca in schimb iti vei dori sa cultivi spanac, atunci ai putea sa iti indrepti atentia spre o lada de plastic care sa aiba undeva la 530 mm lungime, 350 mm latime si 235 mm inaltime.

In situatia in care ai de gand sa te ocupi de cultivarea cartofilor, atunci ai putea sa cumperi saci speciali pentru depozitarea si transportul lor, iar odata ce ajungi acasa, ai putea folosi cativa paleti din plastic, sau chiar si paleti din lemn, pe care sa poti sa asezi cartofii.

Asadar, din ceea ce se poate observa, vei avea nevoie de astfel de lazi, sau chiar si de paleti din plastic sau lemn, atunci cand vei incepe sa te ocupi de agricultura.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.