Taxele nestiute din spatele ofertelor all inclusive

By | August 10, 2019

Ofertele all inclusive atrag anual sute de turisti, acestia considerand aceste oferte o metoda foarte buna pentru a economisi cativa banuti. Cu toate acestea, sunt ofertele all inclusive o alternativa buna pentru persoanele care nu dispun de un buget foarte mare?

Dupa parerea noastra, raspunsul ar fi negativ, dar, pentru a va prezenta motivele, in acest articol vom ilustra cateva taxe ascunse, pe care de multe ori nici macar nu le observam. Insa, acestea dauneaza portofelului nostru mai mult decat ati putea crede.

Room Service

Foarte multe hoteluri aplica aceasta oferta, insa, din pacate, multi turisti nu stiu ce se afla in spatele acesteia. Practic, de cele mai multe ori, acest serviciu este gratuit doar in anumite intervale orare, care, de cele mai multe ori nici macar nu sunt mentionate sau sunt mentionate intr-un loc mai ascuns, pe care turistul sa nu il observe.

Iar in afara acestor ore, serviciul va trebui platit. Astfel, in cazul in care beneficiati de Room Service, recomandarea noastra este sa va interesati cu privire la intervalul orar in care puteti folosi serviciul gratuit. De asemenea, nu uitati sa av interesati si de preturi, caci acestea sunt destul de piperate, mai ales la hotelurile de lux.

Babysitting

Un alt serviciu foarte des intalnit in ofertele all inclusive este babysitting, special conceput pentru parintii care isi doresc sa petreaca putin timp fara copil.

Cu toate acestea, ca si in cazul serviciilor de room service, acesta este de cele mai multe ori gratuit doar intr-un anumit interval orar, iar seara, daca doriti, va trebui sa achitati o taxa suplimentara pe ora. Asa cum am mentionat inca de la punctul anterior, ce ar trebui dumneavoastra sa faceti este sa va interesati cu privire la preturile aplicate pe ora si la disponibilitatea acestui serviciu. 

Spa

Un alt serviciu oferit de hoteluri la capitolul all inclusive sunt centrele spa. Din pacate, si acestea au anumite conditii pe care trebuie sa le respectati daca va doriti acest serviciu in mod gratuit, printre care se numara orele sau durata in cadrul acestuia.

In cazul in care veti fi la un hotel mai pretentios, recomandam sa va interesati de acest serviciu, pentru a nu avea parte de surprize mai putin placute. Se stie deja ca preturile la spa nu sunt deloc printre cele mai prietenoase cu portofelul nostru, de aceea, daca acestea sunt mari, recomandam sa evitati serviciul. 

La finalul acestui articol…

Din fericire exista si companii care nu va vor adauga costuri suplimentare indiferent de situatie, iar una dintre aceste companii este firma Novum, ce va ofera servicii de inchirieri auto in Timisoara. Suntem mereu la dispozitia dumneavoastra cu servicii de inalta calitate, care sa va ajute pe tot parcursul sejurului si sa faca dintr-un concediu banal o experienta unica.

Acum, cu ajutorul serviciilor de inchirieri auto din Timisoara oferite de compania Novum aveti sansa de a conduce masina mult visata, pentru ca sediul nostru este plin de masini care mai de care mai interesante, care vor fi pe gustul tuturor!

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.