Te antrenezi la tine acasa? Alege un stepper!

By | July 27, 2014

Te antrenezi la tine acasa? Alege un stepper!
Pentru majoritatea dintre noi, sportul a devenit un stil de viata, existand persoane care, oricat de ocupate ar fi pe tot parcursul zilei, tot isi gasesc cateva zeci de minute destinate acestui tip de activitate. Cum timpul este limitat pentru toata lumea, insa dorinta de a se destinde este una stringenta, o mare parte a populatiei iubitoare de miscare alege sa se destinda in acest mod, chiar in propria locuinta.

Din acest considerent un stepper ar putea fi alegerea potrivita pentru cei care doresc sa faca putina miscare si sa isi si tonifice musculatura deopotriva. Astfel, acest aparat simplu, dar complex in acelasi timp, poate deveni propriul expert in fitness, de care va puteti folosi oricand.

Exista numeroase moduri de a arde caloriile, inclusiv de a face miscare: mersul pe jos, inotul, ciclismul si folosirea de echipamente de fitness. Daca exercitiul in aer liber nu este metoda voastra preferata, este foarte probabil sa fiti atrasi de echipamente de interior, cum ar fi o banda de alergat sau bicicleta eliptica. Insa, un echipament de multe ori trecut cu vederea este si stepperul. Acesta ofera multe beneficii, cum ar fi un exercitiu cu impact redus, portabilitate, tonifiere a picioarelor si un antrenament cardiovascular.

Multe piese de echipament, cum ar fi banda de alergat si bicicletele statice iti pot tonifia muschii. Insa stepperul nu numai ca iti va tonifia muschii, dar se va ocupa, de asemenea si cei fesieri, trecuti cu vederea de alte aparate de fitness cunoscute. Daca se fac exercitii regulate, poti obtine in timp un corp de invidiat si un posterior similar cu cel al marilor vedete de la Hollywood.

Spre deosebire de sportul in aer liber, cand antrenamentul depinde exclusiv de prognoza meteo, un stepper poate fi extrem de folositor. Este mic si portabil, asa ca, daca vrei sa te antrenezi pe o terasa, poti face si acest lucru. Spre deosebire de o banda de alergat voluminoasa sau o bicicleta eliptica, exista steppere care pot incapea sub un pat sau poate sta ascuns intr-un dulap. Ba, mai mult, il poti transporta la locul de munca si pastra sub un birou.

Beneficii cardiovasculare

Unul dintre motivele pentru care multi oameni vor evita un steppers in salile de sport este pentru ca acestea ofera exercitii greu de facut. Totusi, greu este bun. Un stepper iti va garanta un antrenament constant si va ajuta la arderea caloriilor. O banda de alergat sau o bicicleta pot fi utilizate cu ușurinta fara a te forta prea mult, insa cei mai multi oameni vor gasi intr-un stepper o provocare si si un antrenament benefic.

Conditie fizica

Respiri greu dupa ce mergi pe jos au urci cateva trepte? Ei bine, cei mai multi oameni se confrunta cu aceste probleme pana si la cele mai banale activitati. Un stepper ii va permite organismului sa se adapteze pentru a putea urca scarile, deoarece intareste muschii picioarelor, tendoanele din jurul genunchiului si articulatiile gleznei.

Asadar, daca utilizati un stepper pentru numeroasele sale beneficii pentru sanatate, va puteti bucura de muschi tonifiati si un bun antrenament cardio. Daca nu ati folosit inca acest tip popular de echipament de fitness, exista multe motive pentru a incepe. Platforma online http://www.expertfitness.ro/steppere ofera o gama variata de modele si dimensiuni, potrivite diferitelor grade de dificultate. Impreuna cu un set de exercitii adaptat nevoilor specifice fiecarui doritor, un stepper poate fi calea spre un fizic de invidiat. Dar, tineti minte: un stepper este o munca grea! Incepeti lent si cresteti treptat capacitatea proprie de exersare.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.