Tehnica Easy Money – preferata de multi pariori

By | February 18, 2014

Tehnica Easy Money - preferata de multi parioriIndiferent de experienta pe care o detin, pariorii ce prefera case de pariuri online, dar si ofline apeleaza tot mai des la tehnica de pariere Easy Money, datorita faptului ca este utilizata cu multa usurinta si ofera posibilitatea de a paria mult mai sigur.

Astfel, tehnica Easy Money are ca prima etapa parierea pe o miza de inceput pe un meci sau mai multe meciuri aflate pe acelasi bilet, aceste meciuri fiind considerate castigatoare in ceea ce priveste castigul. Odata ce s-a obtinut un castig, pariorul trebuie sa parieze castigul pe un nou meci sau bilet.

Scopul tehnicii Easy Money consta in a obtine un castig mare prin metode sigure, pariind doar pe meciuri cu cote relativ sigure, chiar daca acestea nu aduc un castig mare. Pentru a usura munca pariorilor, existenta caselor de pariuri online este de un real folos, iar site-ul www.casedepariuri.info ofera o prezentare a acestor case, astfel incat pariorii pot alege cu usurinta casa de pariuri la care doresc sa parieze.

Daca se pariaza pe meciuri cu cote de 1.15 de exemplu prin utilizarea tehnicii Easy Money, atunci castigul va fi unul considerabil daca avem 30 de astfel de cote castigatoare. Cota finala va fi egala cu 66, iar daca miza initiala a fost una de 50 Euro, atunci se va obtine un profit de 3.250 euro.

Pentru a aplica aceasta metoda este important ca pariorii sa fie rabdatori, deoarece pana se va ajunge la cel de-al 30-lea pariu poate fi nevoie de o luna de zile, motiv pentru care este indicat sa se stabileasca un obiectiv care sa fie urmat doar pana cand acesta va fi atins.

Un avantaj oferit de metoda Easy Money consta in faptul ca pariorii pot alege cu mare atentie evenimentele sportive pe care doresc sa parieze, astfel incat pot analiza meciurile, pentru a le alege pe cele mai sigure. In acest sens, daca se apeleaza la case de pariuri online se vor obtine informatii extrem de folositoare.
Totodata, un alt avantaj consta in faptul ca daca se va pierde dupa cateva castiguri, atunci pierderea va fi de fapt miza initiala, insa daca se va pierde  dupa o luna in care au fost alese cele mai bune meciuri, atunci nu se va mai obtine niciun castig.

Daca pariorii ce utilizeaza metoda Easy Money se orienteaza catre tenis sau fotbal, este bine sa parieze doar pe echipe importante, iar un alt tip de pariu are ca obiect numarul de goluri inscrise intr-un meci. Cei care aleg sa parieze pe meciurile de tenis se pot indrepta catre turneele mari, de Grand Slam sau Master Series. Totodata, se poate paria si pe meciuri live, acest tip de pariere necesitand o anumita experienta.

Din fericire, la unele case de pariuri online exista si posibilitatea de a paria live, iar pentru a afla care sunt casele de pariuri online ce ofera aceasta posibilitate puteti accesa site-ul www.casedepariuri.info, unde veti gasi prezentate informatii complete cu privire la acestea.

Cu ajutorul metodei Easy Money va puteti apropia mai usor de castigurile dorite, fiind o metoda mai sigura de pariere.

Alte stiri actuale :

1. Ronaldo marchează la Cotele Beton
2. O veste proastă pentru naţionala de fotbal
3. Luptele de cocoşi – o tradiţie care trebuie să dispară?
4. Ameninţări cu moartea ale fanilor şi unul dintre cele mai ruşinoase episoade din fotbalul italian
5. Cupa Ambient 2013 la fotbal a ajuns la finalul ediției a 4-a

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.