Termoterapia cu tunel cu infrarosu

By | November 16, 2018

Termoterapia cu tunelul cu infrarosuTermoterapia efectuata cu un tunel cu raze infrarosii reprezinta la ora actuala una dintre cele mai eficiente modalitati de slabire. Aceasta terapie este ideala atat pentru femeile care isi doresc sa scada in greutate, cat si pentru femeile care isi doresc sa scada in centimetri din zona taliei.

Referitor la aceasta terapie, trebuie specificat ca razele infrarosii patrund la o adancime de 5-6 centimetri in tesuturi, iar acolo actioneaza in mod direct asupra celulelor grase. Caldura foarte puternica pe care o genereaza razele infrarosii topeste grasimile acumulate in mod excesiv in organism.

In ceea ce priveste efectele unui tratament cu tunelul cu raze infrarosii trebuie specificat ca acestea sunt remarcabile. Circulatia sangelui este imbunatatita, sistemul imunitar este fortifiat, iar corpul slabeste atat in centimetri in zona taliei cat si in kilograme.

Beneficiile unui astfel de tratament sunt cele care le determina pe femei sa urmeze termoterapia cu tunelul cu infrarosu, iar in continuare vom enumera cele mai importante beneficii ale acestei termoterapii:

 • Aceasta terapie trateaza obezitatea si reduce considerabil greutatea corpului;
 • Terapia combate celulita intr-un mod foarte eficient, iar rezultatele sunt vizibile rapid;
 • Terapia cu tunelul cu infrarosu elimina retentia excesiva de apa din organism;
 • Aceasta terapie imbunatateste circulatia sangelui si intareste chiar si sistemul imunitar;
 • Terapia cu tunelul cu infrarosu atenueaza durerile articulare si musculare;
 • Aceasta terapie detoxifiaza organismul datorita eliminarii substantelor nocive;
 • Un alt beneficiu este acela ca balanseaza aciditatea si alcalinitatea in organism.

Un detaliu foarte important de precizat in ceea ce priveste acest tip de tratament este ca in timpul unei sedinte de 40 de minute, organismul arde cel putin 750 de claorii, iar transpiratia provocata de razele infrarosii elimina undeva intre 25 – 30% din toxine si metale grele, dar si 70 – 75% din apa aflata in exces in organism.

In timpul unei sedinte de tratament, temperatura atinsa ajunge chiar si pana la 65-70 de grade Celsius, iar astfel se accelereaza procesul de transpiratie. Referitor la efectul termic pe care il creaza razele infrarosii, acesta nu creaza disconfort termic.

Se spune ca un astfel de tratament are rezultate de doua ori mai bune decat o terapie cu patura termica, si nici nu creaza discomfort termic, la fel ca si patura termica.

Un alt detaliu foarte important de amintit este acela ca termoterapia cu raze infrarosii este o terapie non-invaziva si non-agresiva pentru organism.

De preferat ar fi ca acest tip de tratament sa se efectueze in combinatie cu electrostimulare sau cu impachetarile corporale, iar astfel rezultatele vor fi vizibile mai rapid.

De precizat este ca exista si cateva contraindicatii pentru acest tratament, iar aici discutam despre femeile insarcinate, femeile care se afla in perioada delicata a lunii, femeile care sufera de diabet sau de afectiuni cardiace, femeile care au varice, femeile care sufera de boli respiratorii sau afectiuni ale pielii, si femeile care sufera de hipertensiune.

Pentru ca tratamentul sa ofere rezultate foarte bune, ese nevoie de 12 sedinte, iar ideal ar fi un numar de 3 sedinte pe zi.

Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.