Topul celor mai bune aplicatii pentru iPhone 6

By | March 26, 2015

Topul celor mai bune aplicatii pentru iPhone 6 Telefoanele iPhone produse de cei de la Apple se bucura de notorietate pe intreg cuprinsul mapamondului. La fel ca majoritatea smartphone-urilor, si iPhone are ca punct sensibil ecranul. De aceea, cand intampinam probleme cu acesta, trebuie sa realizam o inlocuire display iPhone.

O astfel de inlocuire display iPhone poate fi realizata de catre un service gsm specializat precum http://www.servicegsm.ro/inlocuire-display-iphone/ .

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre cele mai bune aplicatii pentru iPhone 6 si iPhone 6 Plus.

Potrivit listei anuale a celor mai bune aplicatii, realizata de catre cei de la Apple, cele mai des descarcate aplicatii sunt Elevate si Hyperlapse. Elevate reprezinta un „antrenor personal pentru minte”.

Aplicatia foloseste jocuri pentru a ajuta la cresterea memoriei, cognitiei si concentrarii. Utilizatorii pot folosi pana la 25 de aptitudini pentru a-si stimula creativitatea si increderea in sine. Apple a acordat acestei aplicatii titlul de Aplicatia anului 2014. Aceasta a fost descarcata de 5 milioane de ori de la data lansarii (mai 2014). Aplicatia Elevate poate fi descarcata gratuit.

Hyperlapse este una dintre cele mai cautate aplicatii pentru orice utilizator de smartphone care iubeste sa faca poze si videoclipuri si sa le urce imediat pe Instagram. Aplicatia permite utilizatorilor sa capteze videoclipuri de tip „time-lapse”, chiar si atunci cand sunt in miscare, datorita functiei de stabilizare.

Utilizatorii pot accelera sau incetini videoclipurile, aplicatia fiind perfecta atunci cand dorim sa imortalizam momentele in care copiii deschid cadourile de Craciun sau orice alt eveniment. Hyperlapse poate fi descarcata gratuit.

Cele mai bune aplicatii de tip „puzzle”

Threes

Unul din cele mai bune jocuri pe care le putem juca pe iPhone este Threes, un joc puzzle perfect pentru momentele de plictiseala, mai ales atunci cand calatorim. Threes reprezinta un joc cu un numar care continua sa creasca. Utilizatorii trebuie sa miste numere pentru a le aduna, de exemplu 3 + 3 pentru a face 6, apoi 6 + 6 pentru a face 12 s.a.m.d. Acest joc este foarte usor de invatat, iar puzzle-ul poate dura la infinit. Puteti sa-l descarcati pentru 1.99 de dolari.

Monument Valley

Monument Valley, castigatorul titlului de Apple Design Award 2014, reprezinta un alt joc de tip „puzzle” captivant, care combina, de asemenea, si aventura. Aplicatia dispune de arhitectura suprarealista cu alei ascunse, iluzii optice si o multime de geometrie. Pentru a juca, utilizatorii ajuta un personaj sa exploreze aceasta lume prin glisarea si remodelarea a aproape tot. Puteti descarca acest puzzle pentru doar 3.99 $.

Cele mai bune aplicatii de editare

Facetune

Puteti folosi camera de 8 megapixeli de pe iPhone pentru a va face selfie-uri epice. Insa, chiar daca aceasta camera este cea mai buna pe care iPhone a avut-o, s-ar putea sa doriti totusi sa editati fotografiile, sa va eliminati cosurile, ridurile sau sa va albiti dintii.

Facetune reprezinta cel mai bun editor foto la momentul actual, usor de folosit si care nu necesita niciun fel de cunostinte anterioare in domeniul editarii.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.