Topul celor mai cautate destinatii pentru luna de miere

By | June 8, 2015

Topul celor mai cautate destinatii pentru luna de miere
Cu totii ne dorim sa ne petrecem, macar cateva zile de vara la mare. De cele mai multe ori, insa, preturile destul de piperate sunt o problema.

De aceea, diferitele oferte Mamaia va vin in ajutor. Cei interesati de mai multe detalii cu privire la diferitele oferte Mamaia sunt sfatuiti sa arunce o privire pe Parcmamaia.ro.

In cele ce urmeaza, ramanem tot in sfera destinatiilor de vacanta si vorbim despre topul celor mai bune destinatii pentru petrecerea lunii de miere.

Hawaii

Chiar inainte ca Hawaii sa fie votat al 50 – lea stat al Statelor Unite ale Americii, in 1959, acesta era un loc de vacanta destul de popular pentru oamenii obisnuiti si tinerii casatoriti deopotriva. Exista sute de insule care alcatuiesc Hawaii, pe o distanta de 2400 de kilometri in Oceanul Pacific, insa trei dintre cele mai populare insule sunt Hawaii (Insula cea Mare), Oahu si Maui.

Hawaii este casa unui ecosistem divers de jungle, munti si plaje. La fel ca in cazul majoritatii insulelor vecine, puteti avea orice fel de luna de miere in Hawaii. Statiunile de lux si vilele pe plaja pot asigura cazare si masa de cinci stele sau va puteti abate de la traseul turistic si locui intr-o statiune eco. Hawaii reprezinta, de asemenea, un loc minunat pentru a va incerca partea dumneavoastra mai aventuroasa.

Ciclismul montan, drumetiile, caiacul pe mare, scufundarile, parasailingul si tururile la vulcan sunt doar cateva dintre cele mai populare excursii si activitati pe care le puteti face pe toate insulele. Hawaii reprezinta, de asemenea, casa unora dintre cele mai pitoresti trasee de golf din lume.

Si, nicio luna de miere in Hawaii nu ar putea fi completa fara participarea la Luau, o sarbatoare traditionala polineziana bazata pe dans, muzica polineziana si o mare cantitate de carne de porc, poi si cartofi dulci, pentru a numi doar cateva dintre mancarurile traditionale din Hawaii.

Italia

Tinerii insuratei dornici sa-si petreaca luna de miere intr-una dintre cele mai bune zone din Europa, nu trebuie sa caute mai departe de Italia. Acest loc are cate ceva pentru toata lumea: mancare grozava, vin, cultura, viata de noapte, romantism si istorie.

Italia are suficiente orase de interes pentru care merita sa rezervati cateva zile, in cazul in care timpul si bugetul va permit. Puteti incepe cu Roma, situl Colosseumului, treptele spaniole, Vaticanul si Fontana di Trevi.

Ce poate fi mai romantic pentru tinerii casatoriti decat aruncarea unei monede in aceeasi fantana in care Audrey Hepburn a facut acelasi lucru in filmul „Roman Holiday”? Insa aceasta este doar una dintre cele aproape 300 de fantani din Roma.

Daca doriti cu adevarat romantism, atunci indreptati-va spre Venetia si plimbati-va cu gondola pe canal sau faceti un tur al strazilor pietruite pentru a vedea arhitectura. Daca tu sau tanara ta sotie sunteti pasionati de moda, atunci poate doriti sa vedeti principalele magazine din Milano si chiar sa cumparati haine de aici.

In cazul in care doriti sa faceti luna de miere in Romania, la mare, va recomandam sa verificati diferitele oferte Mamaia, accesand www.parcmamaia.ro.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.