Tot ce trebuie sa stiti despre videocall

By | April 28, 2016

Tot ce trebuie sa stiti despre videocall Video telefonia reprezinta toate tehnologiile care tin de receptia si de transmisia de semnale video si audio intre utilizatori din diferite locuri cu scopul de a comunica unii cu altii sau in grupuri de utilizatori in timp real.

Aceste aplicatii sunt utile pentru studiourile care se ocupa cu angajare videochat precum Angels of Love. La aceste studiouri veti fi tot timpul ajutati de profesionisti si rezultatele se vor vedea rapid  atat pe plan profesional cat si pe plan mental.

Atunci cand s-a dezvoltat tehnologia numita videtelefonie, includea si telefoane care puteau sa transmita imagini spre mai multe unitati diferite si realizau aceasta transmisie printr-o sincronizare cu ajutorul protocoalelor de tip pots pe care le aveau liniile telefonice.

Aceste sisteme erau asemanatoare cu sistemele de scanare inceata a televizoarelor.

In prezent videotelefonia se utilizeaza tot mai des in sanatate, in domenii de conducere, in domeniile media care implica stirile, in educatie dar si in joburi precum model de videochat.

In mod particular aceste tehnologii sunt extrem de utile persoanelor care au probleme de vorbire si dificultati de auz.

In acelasi timp o utilitate foarte buna o au aceste sisteme pentru persoanele care nu se pot deplasa pentru ca le pot utiliza in diverse locatii prin apelarea directa la serviciile medicale sau educationale.

Videotelefonia se foloseste si pentru programe corporate dar si pentru reclame deoarece ajuta la anumite conferinte sau intalniri.

La fel ca si alte tehnologii care ajuta la comunicarea la distanta cum ar fi internetul dar si telefonia, videotelefonia ajuta la reducerea necesitatilor de a va deplasa fizic pentru a putea vedea anumite persoane.

Astfel cu ajutorul acestei tehnologii se reduce si poluarea la nivelul planetei si prin urmare se va micsora si incalzirea globala pentru ca nu va veti mai deplasa cu masina si astfel nu veti mai emite noxe in atmofera.

Videotelefonia a aparut pentru prima data in a doua jumatate a secolului XI mai exact in anuml 1870 in SUA dar si in Europa. Chiar daca tehnologiile care au permis ca aceasta sa se devolte au aparut cu adevarat pe piata mai tarziu cu 50 ani.

O prima aparitie in acest domeniu a fost videofonul care a evoluat prin cercetari intensive si prin experiementele care au avut loc in foarte multe domenii care tineau de comunicare si mai ales pentru telegrafia electrica, radio, TV si telefonie clasica.

Aceasta tehnologie s-a dezvoltat la sfarsitul anului 1820 in Anglia si in SUA cu produsul de firma numit John Logie Baird. Tehnologia a fost prezentata in prima faza ca un ajutor bine venit care sa suplineasca telefonul clasic.

Mai multe origanzatii au considerat ca aceasta tehnologie noua va revolutiona toate tipurile de comunicare vocala. Cu toate acestea, noua tehnologie s-a implementat pe transmisia TV analogica inainte de a fi prezentata practic si fizic prin vodeotelefonie.

Videotelefonia a luat amploare paralel cu sistemele de telefonie vocala de la inceputul si pana la a doua jumatate a secolului XX. O videoconferinta presupunea utilzarea unor tehnologii scumpe dar echipamentul a cunoscut o evolutie in timp record. In prezent toate echipamentele au capabilitatea de a utiliza videofonia.

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.