Tu ce stil de a purta o brosa alegi?

By | April 22, 2020

Tu ce stil de a purta o brosa alegi?Femeile dupa cum bine stim, adora accesoriile, iar brosele de la TriciaDesign din cate se pare, au reusit sa intre in gratiile doamnelor si domnisoarelor, care aleg sa poarte astfel de accesorii.

In ceea ce priveste brosele, acestea nu sunt accesorii nou aparute, ci ele dateaza inca de pe vremea Imperiului Roman. La inceput, brosele se foloseau mai mult ca un ac de siguranta, insa odata cu trecerea timpului, aspectul acestora s-a imbunatatit foarte mul, iar designul broselor a evoluat atat de mult, pana la brosele de care femeile sunt fascinate in zilele noastre.

Doamnele si domnisoarele din ziua de azi, pot alege diferite stiluri de a purta o brisa de la Tricia Design, iar accesoriul cu siguranta isi va face treaba si va iesi in evidenta. Veti descoperi in randurile care urmeaza, cateva idei interesante de a purta o brosa. Merita sa cititi pana la final, pentru a stii cum trebuie sa purtati un astfel de accesoriu.

 1. Brosele aplicate pe esarfe

Esarfa este unul dintre accesoriile preferate ale femeilor, atat pe timpul sezonului rece, cat si pe timpul sezonului cald. Cand este frig afara, esarfele sunt purtate datorita rolului practic pe care il au, si anume de a proteja gatul de frig. Pe timpul sezonului cald, aceste accesorii se folosesc pentru a completa tinuta.

Ei bine, aceste accesorii pot fi accesorizate accesorizate la randul lor cu o brosa eleganta de la Tricia Design, pentru ca esarfa sa iasa si mai mult in evidenta.

 1. Brosele pot fi aplicate pe pantofi

Chiar daca poate parea ciudat, exista multe femei care cauta brosele cu atentie, astfel incat cele alese sa poata fi aplicate cu succes pe pantofi. Pentru o pereche de pantofi stiletto de exemplu, care sunt confectionati din piele intoarsa, o brosa este accesoriul ideal pentru a scoate incaltamintea in evidenta.

Totul este simplu de pus in practica. Se indeparteaza acul de siguranta al brosei, iar apoi brosa se aplica pe pantof, folosind un pistol de lipit. Cu siguranta nu este o sarcina dificil de efectuat, si fiecare femeie se va descurca sa duca la capat misiunea.

 1. Aplicarea broselor in par

Exista o multime de modele de brose care se potrivesc de minune pentru a fi aplicate in par, iar brosele elegante pot reprezenta alegerea ideala pentru doamnele si domnisoarele care isi doresc sa poarte o tinuta eleganta.

De-asemenea, atunci cand aleg sa isi faca parul coc, femeile pot opta pentru o brosa mica, dar care in mod eident va fi accesoriul care va scoate coafura in evidenta.

 1. Aplicata pe caciula/palarie

Multe femei aleg sa poarte caciula sau palarie atunci cand temperaturile de afara sunt scazute, iar o brosa aplicata pe aceste accesorii, poate fi solutia ideala de a scoate in evidenta caciula sau palaria. Practic, nu exista o alta modalitate mai potrivita pentru ca aceste accesorii sa fie scoase mai bine in evidenta.

 1. Aplicarea brosei in piept

Cele mai multe femei insa, aleg sa poarte brosele in piept, la fel cum o faceau mamele sau bunicile lor. Brosa va fi prinsa la jumatatea distantei dintre umar si deschiderea articolului de vestimentatie.

Be Sociable, Share!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.