Unde gasesc cele mai bune filme online 2014 subtitrate in Romana ?

By | January 26, 2014

Unde gasesc cele mai bune filme online 2014 subtitrate in Romana ?Cele mai bune filme online 2014 se gasesc numai pe www.filmetraduse.net . Acest site pune la dispozitia publicului o biblioteca cinematografica impresionanta , care este actualizata in permanenta cu cele mai noi productii . Vrei sa vizionezi un film online subtitrat in romana la calitate fantastica ?

Nu mai sta pe ganduri si acceseaza http://filmetraduse.net/filme-2014/ .

In momentul de fata , mediul online asteapta cu nerabdare aparitia filmului Last Vegas – Burlaci intarziati  . Chiar daca premiera cinematografica in Romania s-a consumat la sfarsitul anului trecut , mai exact in data de 20 decembrie , dureaza cateva saptamani pana ce filmul apare online .

Comedia in regia lui Jon Turteltaub are o distributie impresionanta din care fac parte nume grele din industria cinematografica mondiala , nume precum Morgan Freeman , Robert De Niro , Michael Douglas si Kevin Kline . Este pentru prima data in istorie cand patru castigatori de Oscar joaca impreuna in acelas film .

Morga Freeman este detinatorul unui singur Oscar , castigat in 2005 , la sectiunea ‘’cel mai bun actor in rol secundar’’ pentru productia Million Dollar Baby , insa a fost nominalizat de cinci ori in intreaga sa cariera .

Robert De Niro a castigat de doua ori prestigioasa statueta , primind de-a lungul carierei nici mai mult nici mai putin de sapte nominalizari numai la Oscar .  In 1975 a fost desemnat ‘’cel mai bun actor in rol secundar’’ cu productia The Godfather : Part II si in 1981 premiul pentru ‘’cel mai bun actor in rol principal’’ pentru filmul Raging Bull .

Michael Douglas a castigat Oscarul de fiecare data cand a fost nominalizat . In 1976 a castigat statueta pentru ‘’cel mai bun film’’ cu productia One Flew Over the Cuckoo’s Nest iar in 1988 a fost desemnat ‘’cel mai bun actor’’ pentru filmul Wall Street .

Singura nominalizare la Oscar i-a adus lui Kevin Kline in 1989 premiul pentru ‘’cel mai bun actor in rol secundar’’ pentru rolul interpretat in A
Fish Called Wanda .

Jon Turteltaub este unul dintre cei mai apreciati regizori de la Hollywood , capitala mondiala a filmului . Acesta s-a facut remarcat gratie filmelor sale extrem de ‘’ intense ‘’ si emotionante .

Last Vegas – Burlaci intarziati pune in scena povestea a patru foarte buni prieteni din copilarie : Billy (interpretat de Michael Douglas ) , Paddy ( interpretat de Robert De Niro ) , Archie ( interpretat de Morgan Freeman ) si Sam ( interpretat de Kevin Kline ) . In momentul in care Billy , burlacul convins al grupului , se decide sa o ceara in sfarsit in casatorie pe iubita sa . Pentru sarbatorirea evenimentului  cei patru se hotarasc sa plece la Las Vegas . Odata ajunsi in ‘’ Sin City ‘’ ( Orasul Pacatelor ) cei patru realizeaza cat de mult s-au schimbat de-a lungul timpului si ca este momentul sa isi regandeasca prioritatile .

Intr-un interviu Michael Douglas declara ca principalul motiv pentru care a acceptat acest rol a fost sa vada cum patru actori de un asemenea calibru pot calobora si cum pot sa isi puna in valoare calitatile .

La fel de receptiv a fost si Morgan Freeman ( care il interpreteaza pe Archie ) care a declarat ca a fost de-a dreptul incantat sa poata face parte din aceasta distributie de exceptie .

Pentru Robert De Niro faptul ca stia ca va lucra cu actori pe care ia intalnit de-a lungul vietii in diferite circumstante si de la care stia la ce sa se astepte a fost tot ceea ce avea nevoie pentru a accepta sa il interpreteze pe Paddy .

In primul weekend de la premiera , productia Last Vegas – Burlaci intarziati a avut incasari de 16.334.566$ in timp ce incasarile totale isumeaza 63.392.489 $ .

Alte stiri actuale :

1. Oscar 2014: recorduri şi premiere
2. Românul care a ajuns să lucreze la cele mai tari filme de la Hollywood
3. Indignare la Hollywood, după ce filme trimise juraţilor de la Oscar, spre evaluare, au fost piratate
4. WWTV pune la dispozitie utilizatorilor filme online inclusiv pe dispozitivele IoS

Be Sociable, Share!

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.